söndag 16 augusti 2015

Min dag - frukost på sängen och brunch på Sand

Idag har det verkligen varit min dag hela dagen! Frukost på sängen, det är bland det bästa jag vet, och det fick jag givetvis eftersom det idag var min dag idag. Min födelsedag. Efter frukosten försökte jag ligga kvar för att läsa ut min bok, Giganternas fall av Ken Follet, eftersom det var så lite kvar men det blev inte så. Telefonen ringde en gång o två gånger. Båda mina älskade döttrar som önskade sin mamma grattis på födelsedagen.
Jag gick istället upp och så gick vi ut på en liten promenad, idag liksom igår, lite motion måste tlll.
 
Höjdpunkt nr 2 för dagen var Brunch på Restaurang Sand. Jösses så gott!! Jag åt o åt och avslutade det hela med Key Lime pie....hm, inte bra men det såg bara sååå frestande ut och det var ju faktiskt min födelsedag och jag ska börja på Ulrikas Sommarturbo imorgon....
Så många ursäkter men jag ångrar mig bittert ändå. Den var god men kanske inte värd att äta ändå. Tankefel i hjärnan. Jag lär mig visst aldrig. Ett glas bubbel till maten unnade jag mig också men det var det definitivt värt!

 

 

 

 

 

En liten rolig sak: Häromdagen så hittade jag bilden här ovan på en inredningsblogg, Himlarum, där de satt upp en gammal kökskvarn på väggen med en ljushållare i. Jag visste att vi hade PRECIS en sådan när jag var liten och vi malde köttfärs och gjorde korv. När jag kom hem till mamma o pappa häromdagen så had mamma plockat fram denna och förärade mig. Visst är det lite fräckt?

Idag tog jag äntligen på mig min nya favoritklänning som jag köpte på H&M när jag och döttrarna var på Väla o shoppade senast. Jag bara älskar den. Underbar färg och underbar passform och kvalitet. Helt klart värd sitt pris (som inte var så högt eftersom det var H&M).

Grattishälsningarna på Fejjan har bara haglat in idag. Visst, det kanske är banalt men jag blir faktiskt uppriktigt glad för varenda en utav dem, för så´n är jag!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!