lördag 2 april 2016

Vi dricker bubbel, städar sadelkammare och fixar i trädgården

 
Igår kväll drack vi bubbel med våra Stockholmsvänner för att fira att saker och ting gick i lås. Det kändes skönt för både dem och oss. Vi ser fram emot fler trevliga besök men nu har de vänt bilen mot nordost och är åter tillbaka i vår huvudstad.

Vår dag har mest bestått av arbete men angenämt sådant. Vår f d sadelkammare som numera mest är ett förråd för färgburkar, bilrengöring, krocket spel och sommarblommor gicks igenom och städades upp. Lite hästspår finns det fortfarande kvar som ni ser:-) Ett projekt vi pratat länge om men som vi inte hunnit med. Efter den resningen så körde jag direkt en vända till soptippen. Där var jag inte ensam vill jag lova!! Jösses! Troligtvis vårstädar ALLA just nu för det var knappt att man fick plats.

När det gäller bilen är jag oftast lat och lämnar den på Carwash i Torggaraget där den står parkerad varje dag, men idag så inbjöd vädret till att tvätta hemma så då gjorde jag det. Inte blev det lika fint som när den varit på Carwash men det får duga.

Efter det tog jag tag i rabatterna och vårstädade samt la på nyinköpt barkmull och planteringsjord o vips så var klockan 4 på eftermiddagen!! Hur gick det till? Det är svårt att sluta när man väl har börjat. Att jobba i trädgården på våren är alldeles underbart och 17000 steg har jag lyckat samla ihop en sådan här dag, det är synd att stegtävlingen nu är över.

 

Helstekt rostbiff med Auberginegratäng till middag och såklart ett glas rött och nu sitter vi skönt nedsjunkna i soffan. Vilken härlig lördag i vårt liv.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!