måndag 10 oktober 2016

Vi "flyttar" ner till Spanien

Söndag 9 okt
Idag var det äntligen dags, dags att åka ner till Spanien för att ta vår lägenhet i besittning. Vi var i god tid på flygplatsen men till ingen nytta. Planet var mer än en timma försenat. På väg ner sov vi nästan oavbrutet, trötta som vi var efter gårdagens beskafest.

Flygplatsmat undviker jag i möjligaste mån. Idag hade vi med oss kokta ägg och babybel som vi intog till lunch efter att först ha ätit en stadig frukost hemma bestående av bacon och ägg. Tanken var sen att vi skulle gå ut o äta när vi kom fram men det tog lite tid. När vi landat gick mannen o hämtade hyrbilen o jag stod kvar o tog emot väskorna. När jag sen kom till mannen med väskorna konstaterade vi att namnlappen på hans nya väska vart borta. Han försökte öppna den men den var låst o koden funkade inte. Fel väska!!!

Vi gick tillbaka men det fanns naturligtvis ingen annan väska kvar så vi fick lämna in den felaktiga väskan o hoppas på att någon snart skulle inse sitt misstag.

När vi satt oss i hyrbilen o är på väg att köra, då ringer en dam från Malmö som har vår väska! Lustigt nog visar det sig vara den damen jag satt jämte på planet😊Äntligen kan vi åka iväg så strax efter kl 11 på kvällen fick vi till slut lite mat i magen!

På hotellet blev vi uppgraderade till en jättestor lägenhet på 10:e våningen! Helt ok men synd att då bara sova här en liten natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!