söndag 9 oktober 2016

En vinst med en bitter eftersmak i munnenBeskakung, det var vad min man blev igår och i så fall måste jag väl vara beskadrottning? För vi har ju hjälpts åt att tillverka denna bittra dryck. Idag borde man då rimligtvis känna segerns sötma men det enda jag känner är beskens bittra eftersmak i munnen. Usch o tvi, det är inget trevligt alls. Tur att det är långt till nästa gång.
God mat åt vi i alla fall hela kvällen och värden hade lagat en jordärtskocksgratäng som tillbehör till köttet för att det även skulle vara LCHF-vänligt. Inget jag trodde att jag skulle uppskatta men det var verkligen supergott. Tack för den!

Även fördrinken var blandad med tanke på mig, Sprite Zero. Jag blir nästan tårögd.

Tyvärr hjälper det ju inte riktigt för ju fler beskar som går ner, desto mer oförsiktig blir man så i slutet av kvällen så sitter man ändå där med fingrarna i godisskålen och stoppar in den ena chokladbiten efter den andra...o nu är det semester.Med hem från Florida i februari fick den här klänningen från Ralph Laureen följa med. Hittills har jag faktiskt inte använt den men igår fick den åka på och det kommer nog att bli en riktig favorit framöver. Svart o vitt är ju aldrig fel.Sen tidigare har jag ju haft egna boxhandskar och nu har jag även köpt egna mitsar. Lukten från dem som man lånar är inte så tilltalande precis. Nu kan jag lukta gott om mina händer hela tiden när jag boxas o så kan vi ju även träna hemma. Inte helt fel.

Nu är väskorna packade och vi "flyttar" till Spanien. Hej då hösten för ett tag!

1 kommentar:

  1. If you are searching for the biggest Bitcoin advertising network, try out MellowAds.

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!