måndag 23 januari 2017

Jag - en karaktärslös människa?

Jag ställer så stora krav på mig själv, hela tiden, ofta kör jag i diket. Nu när jag börjat året så bra med motion i Spanien, 20-30 000 steg varje dag, då bestämde jag mig för att motionera VARJE dag i en månad (minst 20 minuters promenad), äta nyttigt och inte inta något vin/alkohol om vi inte var bjudna på fest eller hade gäster hemma.

Tja hur gick det då? Det började i torsdags. Jag GLÖMDE (o det var inte med flit) den där dagliga motionen. Då kände jag mig redan där misslyckad. Sen blev det ingen motion i fredags o ingen i lördags. En liten Hugo var på besök i lördags o då föll jag för frestelsen att äta glass, så även i söndags. Räkorna med majonnäs i lördags, hur gott skulle det vara utan vin? Det blev 2 glas vin till maten, helt enligt kostplanen men inte enligt min egen plan men gott var det😁

Ja, ja, även om man kör i diket så är väl inte hela livet förstört. Ikväll ville jag absolut inte träna men jag gick ändå dit. Kul var det inte men jag var där. Så är det ibland, man får ändå försöka göra sitt bästa.



Trots helgens dikeskörning så fanns det ju såklart även glädjeämnen som förgyllde mina dagar. Ett besök överskuggade allting annat. En liten kavat Hugo kom på visit. Frågade efter choklad o fika men var naturligtvis mest av allt intresserad av att få köra "gubbens" traktor😂. Med skräckblandad förtjusning hörde han traktorn starta upp men glädjen som sen lyste i ögonen när han själv fick ratta runt detta gamla vidunder på gården var obetalbar.

Hovdamen själv som aktivt ogillar fotboll och som nog aldrig spelat med sina barn, sprang tappert omkring och kickade boll ända till denna lilla guldklimp tröttnade....plötsligt händer det😎


Dagens REA-fynd. En klassisk marinblå, kritstrecksrandig kavaj från In Wear med 70% rabatt😄 Det är synd att klaga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!