söndag 5 februari 2017

Vi renoverar, dricker Amarone och hälsar på sonenJa idag drog vi norrut, närmre bestämt till Torpa Stämmet, där sonen med flickvän nu ordentligt slagit ner sina bopålar. I ett hus fullt av charm som vi inte sett sedan inflyttningen och som nu fått ett rejält ansiktslyft. Det är verkligen hur mysigt som helst med sina vinklar o vrår. Underbart god LCHF-fika blev vi också bjudna på, LCHF-kladdkaka med vispgrädde o bär, bättre än så kan det knappast bli.


Givetvis hämtade vi mamma på vägen så att även hon fick följa med. Det var länge sen sist vi sågs men till nästa gång dröjer det inte så länge. Om dryga 3 veckor ska hon följa med oss till Spanien en sväng. Det ska bli så mysigt!


Helgen har annars inneburit mycket jobb. Operation renovera lägenhet i Sverige har påbörjats. Svärfars f d lägenhet ska nu bli sommarbostad åt hugade turister. Ommålningen började i sovrummet där min man kommenterade att han var med när det målades senast, när han var 15 år....alltså för 40 år sen!!!! Det var nog dags nu då...Från mörkbrunt till vitt. Det kommer att göra skillnad. Igår målade vi en gång, idag ännu en gång men det räcker inte långt. Två lager med spärrgrund, nu får det bli ännu en strykning med lite finare väggfärg. Det kommer att bli vitt, vitt, vitt med lite inslag av grått. (Sssch, säg inget men taket fick jag måla för jag hade bättre armmuskler😂)Till den gorgonzolabakade laxen vi åt igår, drack vi ett fantastiskt gott Amarone-vin som vi fått utav svägerskans hund Ajax😊 som tack för att han fått ta över Lexies hundmat sen hon slutat äta. Tragiskt med Lexie men vi är tacksamma mot Ajax för det goda vinet! Det smakade väldigt gott. En bra lördagkväll i vårt liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!