onsdag 14 juni 2017

När man blir botad från längtan efter att bo i lägenhet

park

Ikväll har jag varit på studiebesök i ett nytt bostadsområde med efterföljande picnic i parken. Vi är ett stort gäng damer/tjejer i byggbranschen som har ett gemensamt forum för att äta lunch allt i bland samt gå på studiebesök/föreläsningar allt då o då. Jag har inte varit med jättelänge och jag har inte bevistat många aktiviteter men ikväll följde jag med.

Kv Borgen


Det är bara att erkänna, allt ibland så längtar jag efter att sälja hus o allt o bara flytta in i en lägenhet. Idag har jag blivit botad från det ett tag framöver. Helt fantastiska lägenheter och en helt fantastisk interiör men närheten till grannar😖 Hualigen! Fönster utan bröstning, glas hela vägen ner till golv o grannen befinner sig mindre än 8 meter bort....ca 13.000 i månadshyra för en HYRES-lägenhet!!! Nytt o fint o fräscht o centralt men ändå? Bara för att bo? Kasta ut 13.000 varje månad utan att äga något??

Det är då man inser hur billigt man bor. Vi kan ha både hus på Bjäre och lägenhet i Spanien för mindre pengar än vad än hyresrätt på Söder i Halmstad kostar..... OCH om vi blir trötta på något utav det, då kan vi sälja och få pengar över. Ja jösses.....


En likadan hatthylla som den här hade vi i pannrummet tills alldeles nyligen. Jag tiggde o bad min man att slänga ut skiten. Den här bilden är tagen i dag i de nya hyresrätterna på söder.... Ibland kan jag faktiskt uppskatta min mans spar-iver när han konstaterar att han sparat hatthyllan när jag krävt att den skulle åka till tippen😁. Retro, när gammalt blir nytt, nu är den modern igen😇


Jamen ni ser, lite parkour-intresse o man får lust att hoppa ner till grannens balkong...

Fantastiska hus, underbar miljö, snygg design men det är inte så jag vill bo. Det är tur att vi alla är olika. Området är helt perfekt, husen är snygga men jag behöver lite mer "space".


2 kommentarer:

 1. Mmm...Jag bor i en mysig liten vind"våning" mé burspråk i hamnen & bara älskar´t,kan .…❤️
  /Kram länge sen jag kikade in hos dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kan nog vara bra. Läget låter fantastiskt! I Spanien har vi en och mitt i smeten o där trivs vi jättebra❤
   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!