torsdag 14 december 2017

Det där vita som faller ner känns rätt onödigt😔



+1 grad, + 2 grader, + 2 grader o snöblandat regn. Det är inget väder jag uppskattar att köra bil i precis. Det är kallt, det är blött o det är eländigt. Det är tur att det bara är 9 dagar kvar tills vi åker igen.

























En amerikansk jul. Det har jag alltid drömt om och i år kommer det att bli så. För första gången någonsin ska vi fira jul hos min syster i Florida o ändå har hon bott där i mer än 30 år. Det ska bli helt  underbart! Jag längtar så.

Här hemma skyndar jag ändå runt för att få ihop lite små paket till våra kära barn som kommer och firar en tidig jul med oss redan nu på lördag. Det ser jag verkligen fram emot. Bara en dag till att jobba denna vecka och bara fyra dagar nästa vecka för en dag ska vi vara lediga för att hjälpa en utav döttrarna att flytta in i hus. Även det ser jag väldigt mycket fram emot!





















O vet ni, den där vågen jag slängde upp på vinden igår, den har skänkt mig mycket glädje idag. Vilken befrielse att slippa se den, att slippa kliva upp på den. Det här skulle jag gjort för länge sen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!