måndag 21 september 2015

Viktförluster och halta hundar -LCHF turbo dag 8

 

Ja idag var det dags för invägning och jag kan väl inte påstå att jag hoppade högt av förtjusning. -1,7 kg. Visst det är bra men med tanke på att jag gått upp 2,7 kg på semestern efter att dessförinnan ha gått ner 4,8 kg med Ulrikas sommarturbo, så ligger jag ändå lite på plus. Det är kanske ändå synd att klaga, -1,7 kg är bra, jag blev nog bara lite bortskämd på sommarturbon.

Idag är en så´n där lågkaloridag. Ingen frukost o sen under 500 kcal resten av dagen. Jag är ständigt hungrig dessa dagar. Förmiddagarna går rätt bra men sen blir det värre o värre. Kvällen är värst. Just nu känner jag mig oerhört tjurig och vill bara gå o lägga mig så att det snart blir morgon. Jag drömmer om äggröran som jag ska äta till frukost, lammfärsbiffarna jag ska äta till lunch och kycklingfilén som jag ska äta imorgon kväll. Den där matnonchalansen som Ulrika säger ska komma, den känns väldigt, väldigt avlägsen.

Lexie, vår hund, är halt. Det bekymrar mig. Jag har ingen bra erfarenhet av halta hundar. Det brukar inte sluta väl.

Igår var vi ute och gick i över en timma och hon var hur pigg som helst. Senare på kvällen när hon kom in efter att själv ha varit ute i trädgården en stund, så haltade hon rejält. Idag lika så. Jag kan inte förstå vad det är. Det blir till att ringa veterinären imorgon. Håll tummarna för att det inte är något allvarligt.

 

2 kommentarer:

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!