lördag 4 februari 2012

Lokalsinnet o jag

Kvällens sallad som serverades tillsammans med ryggbiff och bernaisesås (och potatisgratäng till de otrogna). Till förrätt hade E tillverkat toast Skagen (utan bröd till mig) supergott!

Ja, så här ser köket ut efter att mamman (jag) tillbringat dagen med först träning och sedan ett IKEA-besök. Resten av familjen har varit hemma och bakat och lagat mat. Hmm, diskmaskinen, varför gick inte den igång lite tidigare???

IKEA ja, där kör jag in i parkeringsgaraget och springer in o handlar det jag ska ha, kompletteringar till garderoberna, hastar ut igen, hmmm, var ställde jag bilen….

Om ni känner mig så vet ni att jag är i total avsaknad av lokalsinne. IKEA har ändå varit smarta och märkt upp sina parkeringar, B1, C1 osv. Tror ni att jag som är i totalt avsaknad av lokalsinne noterar var jag parkerat??? Nä då…Jag får traska runt hela parkeringen med mina varor innan jag till slut hittar bilen! Tror ni att jag då hittar bilnyckeln?? Nä då, jag rotar länge o väl omkring i min gigantiska handväska och med gråten i halsen bereder jag mig på att ringa min man och tala om att han måste komma ner med reservnyckeln men då hittar jag den!! Dagen är räddad!

Då kanske jag ändå inte ska berätta om de första dagarna på jobbet i denna nya stora byggnad när jag går vilse på väg både från och till toaletten och fikarummet och hamnar på den ena avdelningen efter den andra. Det börjar bli pinsamt när jag måste fråga efter vägen till kontorsförrådet för tredje gången på tre dagar. Ibland försöker jag se självsäker ut och stegar iväg med bestämda steg, bara för att inse att det var åt fel håll igen…

Jag bjuder på det, sån är jag:)

Det som inte glädjer mig idag är att jag fått eksem under vigselringarna. F-bannade kyla som orsakar dessa problem. Inget jag upplevt innan. Jag tar ALDRIG av mig ringarna men nu måste jag ju! Fy vad otäckt!

Cirkelträningen i morse, jag kände mig stark igen! Så stark så jag verkligen kunde koncentrera mig på att spänna magen hela tiden. Med benen gick det inte lika bra. De bara tvärdog vid en övning. Jag pallade inte mer. Oväntat och konstigt. Nu gäller det bara att träna mer, eller vila lite??

Melodifestivalen, Loreen bara äger!!

 

5 kommentarer:

 1. Jepp då förstår du hur jag hade det i Halmstad. Värre för jag hittade inte den jävla parkeringen, fick ta gps till hjälp/ yvonne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår dig precis Yvonne! Jag gör samma sak hela tiden....

   Radera
 2. Ta med gps in på äffären kanske :-) tur att du hittade nyckel i allafall!! Bodil

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man kanske ska lägga in i telefonen var man parkerat o sen navigerar man bara ut;)

   Kram kära syster

   Radera
 3. Hahhaha......skulle nästan skicka en bild till dig från min vask som mötte mig idag.....blir toss på det.
  Men den salladen går inte av för hackor. Tror du får bjuda på mat en dag. Ser supergott ut.

  Jag har höjt min träningsdos nu.....nytt pass....eller två nya. Står om det i min blogg. Önskar att du bodde här så vi kunde träna tillsammans.

  KRam fina

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!