onsdag 23 maj 2012

Jag bara njuter

Vilka underbara kvällar! Vad gör väl det att man jobbar när man har dessa kvällar! Det är härligt att komma in mot jobbet och se stan vakna. Torghandlarna packar febrilt upp sina varor för att stå redo när kunderna kommer.

En ovanligt bra dag på jobbet eftersom mannen o jag samåkte och sen var ute och åt lunch tillsammans. Lite shopping hann vi också med;) Jag hittade bl a ett par halvlånga orange byxor för halva rea-priset. 50 kr, synd att klaga. En trevlig innergård har vi på jobbet där vi kan sitta o fika dessa underbara dagar. Man kan faktiskt ha det sämre.

Ikväll var sista gången på min första Kom-i-Form-kurs. Tråkigt att den är slut men jag börjar en ny på måndag. Synd bara att vi inte är samma gäng. 2 stycken är vi som fortsätter. De andra tar en paus. Det blir säkert ett härligt gäng ändå.

Efter träningen var jag så uppe i varv så jag sprang raka vägen ut o tvättade o städade bilen efter att ha kastat i mig lite mat. Nu känner jag mig nöjd med mig själv. Nu ska jag bara sitta här o njuta på altanen tills det är dags att hämta hem älsklingen som är ute på lite After work med kollegorna. Vi får väl se vilket skick han e i;)

156113_10150928287835560_207637710559_12114860_451021156_n

6 kommentarer:

 1. Härligt att äta lunch med mannen. Det har nästan aldrig hänt mig och min man. Vi jobbar på två olika orter och gemensam lunch blir det endast när någon av oss är ledig från jobbet. Inte så ofta alltså...

  Kram Ester

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är en utav fördelarna med att ha bytt jobb. Det är underbart att kunna äta lunch tillsammans allt i bland.

   Kram

   Radera
 2. Mysigt med lunch tillsammans.

  Förstår att du njuter det ser ju helt underbart ut.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja livet är rätt härligt ibland;)

   Kram

   Radera
 3. Visst är livet härligt just nu=D Hoppas det här goa vädret håller i sig heeela sommaren=D
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja vilka härliga kvällar!!! Jag njuter för fullt och vill knappt gå in. Har så mkt att göra på dagarna så jag hinner inte med bloggen på samma sätt.
  Det är väl ngt vi får sysselsätta oss med på vintern.

  Jag har helt kommit av min träning för jag hinner inte med det nu och jag har hft sådan värk den senaste tiden.
  Men jag ska på det igen.

  KRAM

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!