lördag 6 oktober 2012

Kampen om sovrumsfönstretHallå!! Här e jag igen! Var lite busy igår:-)
En chef som blev avsatt och fick gå på dagen skapade gårdagens dramatik. Det är tufft att jobba i en politiskt styrd organisation. Jag kan inte annat än att tycka synd om henne. Hon gjorde en stark sorti genom att hålla ett avskedstal o sedan gå. Hur orkade hon? All heder åt henne!
All data på vårt jobb ska i helgen migreras från Novell-miljö till Windows-miljö så datorerna stängdes ner kl 15.00. Då passade jag på att flexa ut. Bilen styrdes raka vägen till Blomsterlandet för storinköp av höstblommor. Nu ska sommarblommorna bort och hösten träda in. Det är dags nu.
På kvällen fick vi besök av finaste svärdottern och så en kompis till min man. Sonen min passade på att ge sig ut o roa sig med de gamla kompisarna när han ändå var här nere på besök. Det gjorde han rätt i tycker jag. Vi som var hemma åt ugnsbakad laxsida med pesto, till det min goda auberginegratäng och potatisgratäng till kolhydratätarna. Receptet på auberginegratäng hittar ni här.
När vi gick o la oss började kampen om sovrumsfönstret igen:-) Jag vill sova med öppet fönster men inte min man. Kampen har pågått varje höst/vinter i 12 år….vem som vinner?? Tja att mannen går o lägger sig med tröjor på talar väl sitt tydliga språk.
Citat från häromdagen: “När jag blir stor ska jag ha ett eget sovrum o där ska jag ha 24 grader”. Slut citat….hmm, stackarn men visst sover man bättre i ett kyligt sovrum?? Jag tror nog att detta är ett inte helt ovanligt dilemma i många hem. De flesta jag pratar med säger samma sak. Hon vill ha kallt o han vill ha varmt. Ikväll åker duntäcket fram, jag lovar!

3 kommentarer:

 1. Haha, här slåss vi jämt om sovrumsfönstret. Självklart ska det vara öppet!! Freddy tjurar och suckar högt, till och med när han sover. Kallt sovrum och varnt täcke ska det vara!

  Åh, starkt att hålla avskedstal i en sån situation! Hatten av!

  Höstblommor..? Är det inte de där bruna liken jag har i mina krukor? Döda sommarblommor = höstblommor? ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Klart de ska va kallt i sovrummet :-) lika självklart e de väl att vi kvinnor vinner!

  Ha ha vet inte om de bruna liken räknas som höstblommor men de hade ju vet billigt o enkelt :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Då skulle din man stortrivts i vår husvagn i helgen. Jäklar va det var varmt. Jag sov sk-tdåligt! (Inte orkade jag gå upp och öppna några takluckor heller...*s*)
  Men vi vill båda ha ganska svalt i sovrummet, även om T vill ha kallast.

  kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!