lördag 22 december 2012

Kylklampar i sängen??

PhotoGrid_1356166596774

Ja nu är granen klädd o står så fint på sin plats. En jämnare o finare gran har vi nog sällan haft och ändå tog jag bara första bästa. Min gran är nog väldigt ameriansk. Jag gillar att ha allehanda söta hängen i den. Det är definitivt ingen design-gran som går i ett speciellt tema, “bara rött o guld” eller “bara blått o silver”. Det är fint det med men det är inte JAG.

Jag drömmer ofta mardrömmar. Jag drömmer att jag har tappat mina smycken eller att jag har glömt min handväska någonstans. Jag vaknar o så vet jag inte om det
är sant eller inte. Det är väldigt otäckt. Min man säger att det är för att jag är så slarvig…..så det skulle mycket väl kunna hända. Hmm, kan det va så??

Förresten så har min man föreslagit att vi kan kasta ut kylskåpet!!!
Han säger att vi har så kallt i sovrummet så vi kan förvara maten därOpen-mouthed smile.

“Igloon” är en annan av hans benämningar på sovrummet (o nu är det p g a temperaturen, inget annat, tro inte det:-).

Igår tog jag det till en ny nivå. Jag var gråtfärdig av “kli” så jag gick och hämtade en kylklamp och la på huden för att stilla klådan. Det var sååå skönt o jag som inte ens gillar kyla? Igår var jag tvungen och det hjälpte.

Jag fick beskedet att min nya medicin kunde orsaka ännu mer klåda i början (de ynkliga fem dropparna jag tar varje dag), min kropp kanske reagerade så starkt så jag måste minska ner till 2 droppar. Det får jag nog göra för attans vad jag reagerat!

Dagen har idag inletts med en joggingrunda i kylan, det är jag nöjd med även om det gick lika dåligt som vanligt:-) Jag är ingen joggare och kommer nog aldrig att bli men jag kämpar på. På nyårsafton är det 5 kilometers löpning som gäller. Jag bävar.

8 kommentarer:

 1. Vad kul att ni fick en så perfekt gran. Har läst om andra som inte haft lika mycket tur. För oss blev det ingen gran alls i år. Litar inte på Mr Spike ;)

  Trist att det börjat klia så. Men som det låter är det ju bara gå in i igloon. Då slipper du ju kylklamparna ;)
  Skämt o sido.. Ni får ställa in ett extra element i sovrummet så blir det snart varmt och skönt :)

  God Jul
  Kramisar

  SvaraRadera
 2. Ja nu vill jag ju inte ha varmt just i sovrummet även om jag älskar värme annars. Det är jag som stänger av värmen där inne :-)

  Jag hoppas också att klådan försvinner snart.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Usch va trist med nässelutslag!!! Hoppas din behandling snart hjälper!!! Och hoppas att du oxå kan ta Tavegyl som lite klådstillande hjälp...?!
  Kramar!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är jobbigt o jo jag tar även antihistaminer men de verkat inte hjälpa så mkt. Tavegyl, e de receptfritt? De kanaler man ska prova också.

   Kram

   Radera
  2. Jag hade en period ifjor av mkt klåda. Det var ren stressklåda men jag höll på att bli galen. Fick tipset att smörja in med kylbalsam och det hjälpte. Dessvärre tror jag inte Tavegyl är receptfritt. Men du kan väl kolla på apoteket.

   KRAM och god jul.

   Radera
 4. Oj vad jag skrattar. Tack för det men jag håller INTE med om att du är "dålig" på att jogga-tvärtom du ger dig ut och joggar! That's what it takes!

  SvaraRadera
 5. Alltid kul när man kan roa någon :-)

  Du e snäll du!

  SvaraRadera
 6. Hos oss är det jag som bestämmer hur granen ser ut. Inga udda saker här inte. Jag kan reta ihjäl mig på det själv men sån är jag.

  I vårt sovrum är det kallt. Den som fryser kan ta på sig och det kan inte den som är varm. Så än så länge så bestämmer jag över det. Men det är ett fasligt pip och gnäll.

  KRAM
  Vuxenmamman

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!