tisdag 10 september 2013

Bodypump o nya naglar

2013-09-10 19.47.04

Vilken underbar start på dagen! Bodypump 6.45 på morgonen, en hel timma, efter det så kan ju knappast dagen bli annat än bra!

När jag passerade genom byn, en timma tidigare än vanligt, så låg jag kanske liiite över hastighetsgränsen, 40 km/h är jobbigt sakta. När jag passerade genom sista rondellen på väg mot 80-sträckan så kände jag mig lite pressad av den bakomvarande bilen som låg o pressade mig så jag blåste direkt på i 80 samtidigt som en tanke for igenom mitt huvud. “Tänk om det är polisen”. Det var polisen……men de körde snabbt förbi och försvann, de var nog ute på allvarligare uppdrag än min lilla fortkörning idag. Ibland ska man ha tur!

Dagen avslutades med ett besök på den nya nagelsalongen. Drygt 4 veckor sedan jag var där senast, nu var det hög tid. Nu är de fixade och fina, LILA o fina:-)

O så dagens bästa: Min syster har aviserat att hon kommer hem från USA, en hel vecka i oktober!!! Yeah!! Synd bara att jag ska till Stockholm 2 utav de dagarna…..

3 kommentarer:

  1. Vilken himla tur du hade, de där tusenlapparna är sura att betala. Snygga naglar o läcker höstlig färg. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Vilken tur att polisen inte stoppade dig!
    Så fina nalgar!

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!