tisdag 3 september 2013

Med värkande muskler o svullna tår

2013-09-03 19.51.37

Ännu ett träningspass är avklarat. Idag blev det TRX. Det nya upplägget passar mig verkligen. En träningslokal mitt i stan, bara ett stenkast ifrån jobbet. Att dessutom få sällskap av bästa kollegan är en extra bonus. Utbudet av pass är dessutom sjukt stort. Det är som att ha en stor godispåse framför sig och inte veta vilken bit man ska välja. Just nu plöjer vi oss frenetiskt igenom allt vad som finns.

Orkidé

Imorgon blir det vila men sen är det på´t igen! På fredag blir det ett lunchpass. Vi har den stora förmånen att få träna 1 timma i veckan på arbetstid i samband med lunchen. Det kan jag verkligen utnyttja nu när träningslokalen ligger så nära.

2013-09-03 19.52.05

Kvällarna på altanen är ett minne blott. Nu är det soffan som gäller när kvällens plikter äntligen är avklarade. Idag med datorn i knät och Biggest Loser på tv. Denna tid på året har också sin tjusning.

2013-09-03 19.52.24

Mina tår har svullnat till oigenkännlighet. Det kliar o sticker. Samma symptom dök upp förra vintern i samband med nässelutslag. Är det detta som återigen är på gång?? Eller är det bara p g a att gårdagen framskred i höga pumps?? Vem vet, ont gör det i alla fall.

2 kommentarer:

  1. Aj aj aj "hoppas" det var skorna.. Bra tränat! Kram

    SvaraRadera
  2. Härligt att ha träningslokalen så nära jobbet & att du har en timme på arbetstid :)
    Oj,hoppas värken går över/Kramar Annmi i sensommarsolen & hela +20° - Härligt!

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!