onsdag 4 september 2013

En träningsfri dag för en tant utan karaktär

2013-09-04 06.47.26

När man passerat 50, är det dags för knut då?? Tja, idag har jag provat. Det kändes rätt bra faktiskt:-) Jag måste erkänna att jag fuskat. Jag har äntligen insett att det finns hjälpmedel att köpa. Igår gick jag en vända in på Glitter på lunchen och inhandlade en liten doughnut att stoppa in håret i. Smidigt!!! Tänk vad mycket bra uppfinningar det finns egentligen. En hel lite bok fick jag med mig hem med förslag på olika håruppsättningar. Nu ska här tränas o sättas upp hår.

2013-09-04 15.05.22

Idag, en välbehövligt träningsfri dag, då brast karaktären fullständigt. Jag var ute på arbetsplatsbesök tillsammans med chefen och han tyckte att vi skulle stanna o fika. Det blev Börjes konditori i Harplinge. Det samhället verkar leva kvar på 60-talet. En stillsam liten by full med 60-talsvillor i tegel och ett riktigt gammaldags bageri/konditori där tiden stått stilla i många, många år.

2013-09-04 15.04.42

Den här kladdkakan med kolaglasyr låg där i disken och bara skrek på mig. Det är väldigt sällan jag faller för sådant här men idag föll jag. O ni ska veta att den var värd att falla för…..

På MÅNDAG ska jag blir duktig, det är då jag ska ta tag i vikten på allvar igen. För visst är det väl så;-) O imorgon och på fredag är nya träningspass inplanerade. Idag kan jag knappast gå efter de senaste dagarnas träning + svullna fötter. Svullnader som nu har flyttat sig från tårna till fotsulorna. Skumt. Vi får hoppas det är bättre imorgon. För träna, det ska jag!

10 kommentarer:

 1. Så snyggt med en liten doughnut :)
  /Annmi

  SvaraRadera
 2. Ja knut och FOTRIKTIGA skor hör till en 50-årig tant! Det är bara att inse detta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha Ulla, fotriktiga skor e inte riktigt min grej:-)

   Radera
 3. Åh så god den där biten såg ut... dregel...

  SvaraRadera
 4. Snygg knut, du ser ut att ha en riktigt tjock kalufs. Snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Ja jag har en rätt tjock kalufs, tack o lov!

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!