lördag 21 september 2013

Meningen med livet

2010-01-18-exempel

Idag är en så´n dag. En så´n dag då man undrar. Hösten är här, jag har ingen lust att gå ut. Hela förmiddagen har jag ägnat åt strykning, detta meningslösa arbete.

Vad ska vi äta? Ska jag bara leva på bönor, protein o grönsaker? Måste man jämnt föra en ständig kamp mot denna vikt, en kamp som jag ständigt förlorar. Jag kommer aldrig att lyckas, eller ska jag göra det någon gång? Ska man alltid behöva tänka på vad man äter? Ska man alltid behöva ha ångest för att man ätit o levt gott några dagar o sen känner hur byxorna stramar?

Har ingen lust att träna. Det känns meningslöst. Jag sliter o sliter o sliter men det ger ändå inget resultat.

Idag känner jag mig bara misslyckad.

Over and out!

4 kommentarer:

 1. Om jag ska vara riktigt ärlig så tycker jag att du är vacker och verkar ha ett härligt liv! Kan du inte koppla bort vågen och bara vara? Du har så mycket att glädjas åt, vad gör ett par pluskilon då? Ät för att det är gott, träna för att det är roligt. Inga krav eller måsten?!

  Precis så här pratar jag med mig själv också, för att lära mig att acceptera att jag inte har någon modellkropp och aldrig kommer att få det heller. Varken du eller jag är särskilt överviktiga, så varför skulle vi inte bara kunna njuta av livet?! Jag vet att det är lättare sagt än gjort, jag har själv mer eller mindre "bantat" sedan jag var 13 år... 30 fucking jävla år som man kunde gjort något roligare med!!!

  Hoppas du kan njuta av en härlig helg,
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Tack snälla du! Ja man har väl sina ups and downs. Ibland känner man sig rätt nöjd med det mesta o träna är bara skitkul. Vissa dagar däremot så är allting bara pest o pina o man tycker att man inte kan unna sig några utsvävningar alls utan att byxorna sitter hårt o träna är bara pest!!!

  Jag tappade ju 4 kg drygt i juni men nu får man börja om från början igen. Det känns så tröstlöst o då känner man sig bara misslyckad.

  Idag är bara en sån dag, jag hoppas det vänder snart igen.

  SvaraRadera
 3. Man ska få unna sig då och då (bara inte varje dag som jag brukar göra). Imorgon känns det bättre ska du se, för du ÄR duktig och tränar och äter nyttigt. På det igen bara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja visst måste man få göra det, bara det inte slår så hårt. Oftast har jag inte heller något behov av att "synda" med onyttigheter men ibland så faller man. Hoppas verkligen att det känns bättre idag.

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!