torsdag 26 september 2013

Sömnlös i natten

.facebook_-1854266843

Tja ännu en “shitty” dag. Sömlös i över en timma i natt. Funderade allvarligt på att kliva upp kl 4 i morse och åka till jobbet. Inte bra att ha så mycket att göra att man inte kan sova…. MEN jag vet att det bara är tillfälligt, det är bara för att jag varit kurs. Snart är jag på banan igen, tills det är dags för nästa kurs….

Allt var definitivt inte dåligt idag. En lunch med äldsta dottern förgyllde min dag. Såå trevligt att få träffa sina barn så där en liten stund mitt på dagen o bara sitta o prata. På söndag ses vi igen, jag, mina två döttrar o så min mamma. Då ska vi ha “tjej-dag”. Besöka äldsta dottern i hennes nya lägenhet (som varken min mamma eller yngsta dotter har sett) o sen ska vi shoppa loss på Väla o IKEA. Det kommer att bli en toppendag, det är jag helt säker på!!

Arbetsdagen avslutades med X-fit tillsammans med bästa kollegan. Bättre slut än så kan man väl inte få på en dag.

I natt ska jag prova dotterns knep mot sömnlöshet, plugga in lurarna o lyssna på musik, det kan funka.

1 kommentar:

  1. Min stora dotter har svårt att sova, hon provade också med musik och det gick bättre. Men hon tyckte det var lite jobbigt med grejer i öronen så nu har hon en kudde som hon kopplar iPhonen till. Hon älskar den!
    Vilken härlig söndag ni har att se fram emot! Men först fredag och lördag.
    Kram

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!