fredag 18 oktober 2013

Ännu en trofé till samlingen!

IMG_20131018_075403

Tänk, min man som räknade mina handväskor för ett tag sen och kom fram till att jag hade MÅNGA, kom ändå hem från Ecuador med just en handväska:-) Han var helt övertygad om att han INTE skulle köpa någon sådan till mig men sen kunde han inte låta bli. Det är kärlek det:-) Tack min älskling! Jag gillar den skarpt o det är absolut ingen annan som har en likadan.

IMG_20131018_213129

Igår slösade jag pengar på mig själv. Smink är en stor del av min vardag. Jag går knappast ut i trädgården utan lite färg. Till vardags på jobbet är det alltid dagcreme, foundation, mascara, rouge o läppstift. Periodvis även eyeliner och ögonskugga. Det är jag.

Jag har nog alltid nöjt mig med “vanliga” produkter från t ex MaxFactor (min favorit) L´Oreal, Maybeline etc. Igår fick jag för mig att jag ville ha en lite bättre foundation och stegade modigt fram till disken för att be om hjälp. Det slutade med en foundation och ett solpuder från Kanebo. Vad det kostade vill jag inte ens nämna, mer än tre gånger så mycket som mina vanliga produkter.

Nu ska jag banne mig utvärdera. Är dessa dyra “märkesprodukter” värd så mycket mer? Jag är skeptiskt. Vi får väl se.

4 kommentarer:

 1. Vilken fin och omtänksam man du har! Superfin väska! Det jag tycker är viktigt när det kommer till hudvård är att det är så naturliga ingredienser som möjligt och det är då dyrare. Kram
  Rebecca
  http://pilotfrun.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja han är underbar min man! Ja naturliga ingredienser är ju givetvis bra sen kan jag inte riktigt låta bli att tvivla på att de dyra märkesprodukterna är så mycket bättre?

   Radera
 2. Ska bli intressant och höra om du tycker att de dyrare produkterna är bättre ;-)
  Personligen kan jag tycka att det känns lyxigare med Clarins, Biotherm, Kanebo än L'Oreal och Max Factor i badrumsskåpen... Själv använder jag mest Mary Kay, och de gillar jag plus att de ligger mittemellan i pris.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag får prova o se. Givetvis ser det lyxigare ut i hyllorna, det kan man ju inte komma ifrån men om de känns bättre att använda det återstår att se.

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!