torsdag 17 oktober 2013

Svullot har helt spårat ur, pizza, chips, lökringar, choklad…..

Kropp som en gud, Buddha

Vad hände här egentligen? En vecka har min man varit borta (snart hämtar jag honom på tåget) o jag har svullat på som en gris medans han varit borta. Ätardagen i lördags har visst bara fortsatt.

Igår blev det fish and chips!!!

Idag blev det friterade lökringar, chili cheese o 100 gr mjölkchoklad……

I lördags pizza o chips och chokladsufflé

Jeeeeses Christ!!! Jag ser gravid ut!! Jag vet inte när jag flippade ut så illa sist.  Det måste vara mycket, mycket länge sen MEN vad gott det var…..

Vad vågen säger nu vill jag inte ens tänka på.

På måndag är det jag som verkligen på allvar tar tag i vikten igen. 4-timmarskroppen, here I come!! Det gick ju bra i somras. Visst måste jag kunna klara det själv? Det gäller ju bara att bestämma sig? Eller hur? Jag har stängt “försöka”-dörren 4 veckor framåt. Små, små steg tar jag nu. 4 veckor klarar jag, hjälp mig!

Jag lovar o svär, fr o m måndag och 4 veckor ska jag vara helstrikt och bara äta fritt på lördagar. Motion minst en gång om dagen (det kan innebära bara en promenad). Det här går inte. Jag mår inte bra av det här.

4 kommentarer:

 1. En vecka är ingen vecka, ta nya friska tag när din man kommer tillbaka så är du snart på banan igen

  SvaraRadera
 2. Åhhh, vad vi är lika!! jag kör 110% när jag skärper mig, sen ballar jag ur helt och hållet... Men hugg i och ta nya tag nu!!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där. Fast min sambo bara kommer vara borta över helgen. Jag vet redan nu att det inte kommer äta något vettig på hela helgen ;)

  Kramisar

  SvaraRadera
 4. Ibland blir det inte som man tänkt sig... Ta nya tag! Det fixar du! Lycka till :)

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!