torsdag 21 november 2013

Gekås, möblering o mamma-dotter-tid x 2

Gekås, Ullared

Igår tillbringade jag värdefull tid tillsammans med yngsta dottern, genom att shoppa loss i Ullared. Lite julpynt, lite julklappar, lite kuddar, lite filtar, någon lampa o minimalt med kläder. Just igår kändes det som att alla kläder de hade var från en annan tid, långt tillbaka i tiden. Inte mycket snyggt där inte.

Smink var en sak som jag inte upptäckt tidigare, hur billigt det är i Ullared! Alla de vanliga märkena, Maybeline, Max Factor, L´oreal m fl o vilka priser! Hur billigt som helst. Man borde bunkra var gång man är där. Tänk att jag aldrig tidigare tänkt på det.

MAX, Lowcarb, GI, bönsalladMiddagen igår intogs på vägen hem. Max låg strategiskt placerad nära motorvägen. Lowcarb burger med bönsallad. Tänk om de andra kedjorna kunde haka på det tänket, det tror jag att de hade tjänat på.

Igår var också första dagen med vinter. Minusgrader, hala vägar o snöblandat regn. Det är nu det riktigt tråkiga vädret börjar. Den årstiden som kallas vinter som jag helst av allt vill slippa.

.facebook_-1613170772

Ikväll har jag fått umgås en stund med äldsta dottern som kom på trevligt besök på vägen mellan Halmstad o Helsingborg. Som tack för besöket fick hon hjälpa till med maten.

Bloggen hinns nästan inte med dessa dagar, att läsa bloggar ännu mindre, tyvärr. Imorgon ska jag trots allt på en blogg-middag i Malmö. Äntligen ska jag träffa en massa “kompisar” från Blogglandia. Människor som jag aldrig tidigare mött men flera utav dem har jag följt så länge att det känns som gamla bekanta. Det ska bli sååå kul att äntligen få träffa dem i verkliga livet.

Bordet till nya vardagsrummet är monterat, så även två stolar. Mer har vi inte orkat med. Sakta går det ändå framåt.

2013-11-20 10.09.08

Julen är onekligen på väg. Igår sattes julgranen på plats utanför mitt fönster. Ljusslingorna är tända o det lyser så fint.

1 kommentar:

  1. Kul med bloggträff!
    Förra fredan var jag med töserna i Ullared, på vägen hem blev det hamburgerhak.. men de fick välja och det blev "gyllene måsen", men skit vad äckligt det var..
    Kram

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!