måndag 27 oktober 2014

Detox dag 3


 

Det här är jobbigt, mycket värre än jag trodde. Det är inga problem med maten eller så och jag saknar inte kaffe heller men mitt huvud saknar kaffe!!

Aldrig i livet kunde jag väl tro att det skulle vara så svårt att var utan kaffe. Huvudvärken från helvetet är en ständig följeslagare. Jag som lätt kan nöja mig med en enda kopp kaffe varje dag, hur kan det vara så svårt att vara utan den koppen? Socker äter jag aldrig i vanliga fall heller så någon sockerabstinens lider jag knappast av. Tvärtom, jag kanske blir sockerförgiftad utav all frukt jag äter?

Jag har hört att de tre första dagarna är de värsta dagarna. Jag hoppas att det är så för idag orkade jag inte ens jobba hela dagen. Att träna var inte ens tal om. Jag fick åka hem o lägga mig. Bilresan hem var i sig en mardröm, det var nätt o jämnt jag orkade hålla mig vaken. Sov i två timmar i sträck o kommer säkert att sova som en stock även i natt. Ja den där vintertiden gjorde ju så att jag vaknade redan 4.15 i morse igen, det kanske också var en bidragande orsak till dagens trötthet.

Imorgon tänker jag starta dagen med havregrynsgröt istället för hallon/mango/spenat-smoothie o så lägga till lite bönor till lunch eller middag så kanske jag får lite mer energi. De tre första dagarna skulle vara lite "hårdare". Nu ska bönor o havregryn vara ok, det låter lite mer "matigt" för mig. Jag måste orka jobba o träna, annars får jag lägga ner o det vill jag inte!

 

 

2 kommentarer:

 1. Oj, det låter jobbigt! Stackare….Hoppas huvudvärken försvinner snart! Håll uuuut:-))

  Ja…det där brödet är något för dig skulle jag tro:-) Du får prova!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja idag känns det bättre:-) Så mycket bättree!

   När jag detoxat klart så ska jag definitivt baka ditt bröd!

   /Ingegerd

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!