söndag 11 januari 2015

Egon gjorde beslutet lätt! Gran Canaria - here we come!

 

Ja nu är det bokat o klart! Helt klart har det länge varit ATT vi ska åka på semester i vinter, det som inte varit klart har varit vart och hur länge. Asienresan som vi länge pratat om har nu skjutits på framtiden och vi provar istället Gran Canaria och San Augustin.

Ingen utav oss har någonsin varit på Gran Canaria, vi har nog ansett att det är för kallt men man måste ju prova och efter att mannen hade läst cykelreportage härifrån i sin cykeltidning så var saken klar. Vi testar!

Nu har jag min vana trogen säkert lagt ned nästan all min lediga tid i minst en vecka på att hitta det optimala alternativet. Det bästa alternativet till den billigaste pengen, för så´n e jag. Till slut fastnade vi för Hotel Gloria Palace i San Augustin. Träningsmöjligheterna var nog det som avgjorde i kombination med översvallande gästrecensioner. Det ligger visserligen 700 m från stranden uppför en backe men det är ju också motion så då blir även det ett plus i kanten!

Magnifik semestermiljö och underbar atmosfär!

Hotel Gloria Palace erbjuder en underbar semestermiljö. Här kombineras ett bra boende med ett ytterst inbjudande poolområde i en söderhavsinspirerad hotellpark. Välj mellan dubbelrum i huvudbyggnaden och tvårumssviter i tre våningar i en båge ute i hotellträdgården! Båda rumstyperna har privat balkong och tvårumssviterna ger möjlighet till ett bekvämt boende för hela familjen med två separata sovrum.

Vägg i vägg med hotellet ligger Europas största thalassoterapicentrum med sin jättelika "Get in Shape"-bassäng, välutrustade gym och utmärkta möjligheter till olika typer av hälsokurer och skönhetsbehandlingar. På Gloria Palace erbjuder Solresor möjligheten att tilläggsboka all inclusive, där det mesta ingår i priset och det bara är att koppla av och njuta av den goda maten och de fina faciliteterna. För finsmakaren finns dessutom möjlighet att tilläggsboka all inclusive Gorbea. 6 av 7 middagar per vecka avnjuts då i form av en välkomponerad och varierad trerättersmeny med bordsservering i takrestaurangen Gorbea som har en bedårande utsikt över San Agustín och Atlanten.

Hotel Gloria Palace har ett stort inbjudande poolområde med bl.a. uppvärmd bassäng, stor barnpool, gott om solsängar och parasoller, trivsam poolbar och snackbar. Till och från såväl Playa del Inglés- som Maspalomasstranden tar du dig bekvämt med hotellets gratisbuss som går flera gånger om dagen. I hotellets sport- och hälsoanläggning finns squashbana, paddlebana, gym, bastu, möjlighet till massage m.m. I barsalongen är det hög stämning varje kväll med dans, underhållning och uppträdanden.




 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!