torsdag 22 januari 2015

På vegetarisk AW med övernattning i stan

 
Hemma hos oss, på landet, högt över havet, ser det ut så här. Vinter o snö. I. just. hate. it. I den stora staden är det barmark och våren känns inte alls lika långt bort.
 
Idag fick jag ett tillfälle att fly vintern, inte bara över dagen utan även över natten och till nästa dag. Jag anmälde mig till en AW på ett utav stadens arkitektkontor. Lite mingel, god mat och ett par glas vin, jag lånar sonens lägenhet och slipper köra hem på "halkiga" vägar sent på kvällen för att sen köra tillbaks TIDIGT morgonen efter för en timmas PT-träning.
 
Det var en trevlig after work även om jag känner mig aningens obekväm i dessa sammanhang men det är bara att köra på. Det serverades vegetarisk buffé, fantastiskt gott men som LCHF:are var det svårt att bli mätt. Bara grönsaker utan substans och inget protein, jag lämnade tillställningen mer p g a hunger än något annat. Att vara trevlig och tillmötesgående på jobbet mot kunder är inga problem men att socialisera och utöva "small-talk" utan någon vidare substans är egentligen inget för en osocial människa som mig. Det kostar på.
 
 
Nu sitter jag här i sonens lägenhet och återhämtar mig efter dagens sociala evenemang men först efter att ha inhandlat lite ölkorvar och ostar för att döva den värsta hungern. När jag tittar ut genom fönstret och blickar ut över staden så ser jag inte en gnutta snö, inte någonstans. Imorgon kan jag sova en timma längre än vanligt innan jag ger mig iväg på min PT-träning. Här har jag sparat massor med tid. Det enda som saknas här är min man men det blir desto skönare att imorgon få komma hem igen.
 
Idag hade jag tänkt mig en träningsfri dag alternativit ett lunchpass. När jag sen vaknade 3.45 i morse utan att kunna somna om så tänkte jag om. Upp o iväg, lika så bra att köra ett morgonpass. Döm om min förvåning när jag kommer till gymmet och det är KÖ utanför!!! Den som ansvarade för att öppna hade tydlingen inte kommit. Efter att ha väntat där en bra stund så begav jag mig istället iväg till vårt eget gym på jobbet. Det gäller att kunna tänka om. Nu blev det bara ett halvtimmaspass för jag kände inte igen mig. Allting räknas, det är väl bättre med 30 minuters motion än ingen alls.
 
Nu ropar John Blund på mig. Godnatt alla mina vänner!
 

3 kommentarer:

  1. Absolut! All rörelse räknas:-) Själv kör jag oftast 30 minuters pass eftersom tiden inte räcker. Men det är bra det med:-)

    Hoppas du blev mätt till slut:-) Är heller ingen bra minglare….

    Kram Cecce

    SvaraRadera
  2. Ajdå jag blev ju precis tvärtom- eld och lågor istället över vegetarisk AW ! Jag brukar ju ha motsatt problem med bara kött och få grönsaker :-)

    SvaraRadera
  3. Ajdå jag blev ju precis tvärtom- eld och lågor istället över vegetarisk AW ! Jag brukar ju ha motsatt problem med bara kött och få grönsaker :-)

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!