söndag 8 februari 2015

En helg i Helsingborg med ett besök på M.A.T

 
 
Återigen en helg på bortaplan. Denna helgen i Helsingborg där vi spenderade kvalitetstid tillsammans med en utav döttrarna och hennes pojkvän.

Tanken att vi skulle tura (Helsingborg-Helsingör) slog vi ur hågen när vi kom ner till Knutpunkten och såg hur vågorna slog upp över kajen. Det såg inte kul ut. Det blev istället mat o dryck på Telegrafen där vi satt både länge och väl mitt på eftermiddagen. Medelåldern var hög, t o m jag o min man kände oss unga i det sällskapet men vi hade trevligt ändå.

 

På kvällen serverades vi fantastiskt god mat hemma i lägenheten, bl a sötpotatis. Det är något jag aldrig själv tillagat men jag kommer definitivt att göra det framöver. En ny favorit hos mig. Det är alltid kul att bli invigd i nya smaker.

 

På vägen hem idag passade vi på att handla på M.A.T i Helsingborg. Jag blev imponerad. Snyggt och fräscht, ordning och reda. Synd att vi inte har en sån butik på hemmaplan. Jag väntar med spänning på att få använda min nya ägg- och bacon-form som vi köpte där idag. I den ska man kunna tillaga både ägg o bacon i micron. Det LÅTER ju bra, om det funkar lika bra, det får vi se.

 

 

Denna helgen har vi också sagt adjö till detta vardagsrum (som jag inte kommer att sörja), Nu står det tomt och ödsligt och väntar på målarens ankomst. Jag är spänd av förväntan över resultatet. Synd att jag ska till Stockholm imorgon så att jag inte kan se dag för dag hur det växer fram. Första gången någonsin som vi överlämnar tapetsering åt en målare och det ska bli så skönt!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!