torsdag 5 februari 2015

En så´n dag...

 
Helt under isen. Så känner jag mig idag.
 
Vaknade som vanligt kl 4. Det innebar 3 timmar o 59 minuters orolig sömn enligt min Polar loop. Det är ingen bra start på dagen. Nu är det mindre än 2 månader kvar tills det blir sommartid. Min kropp har aldrig ställt in sig på vintertid detta året. Det är bara att konstatera. Sommartid: Jag ser fram emot din ankomst!!
 
Morgonträningen var inplanerad så det bar givetvis iväg till gymmet direkt på morgonen. Vis av erfarenhet efter svimningskänslan på Bodycombaten i tisdags, så åt jag rejält igår plus att jag åt både ägg och bönsallad till frukost idag men ändå....Jag nästan svimmade idag igen efter kettlebellswingen....
 
Efter duschen släpade jag mig till jobbet på ben tunga som bly, där jag snabbt intog en proteinshake. Den här kroppen behöver nog mer energi.
 
När jag kom till jobbet var jag med andra ord inte på topp o sen kom den ena motgången efter den andra. Låt oss bara konstatera att jag är glad åt att den här dagen snart är slut.
 
 
 
Det största glädjeämnet idag var faktiskt lunchen tillsammans med min bästa Irene. Gulaschsoppa o sallad på O´Learys tillsammans med lite barn-snack, häst-snack och lite allmänt snack. Tack kära Irene för att du finns, o tack för att du tar dig tid att köra från Falkenberg till Halmstad, bara för att luncha med mig! (eller nästan bara för att luncha med mig kanske;-)
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!