onsdag 4 februari 2015

Lexie tror att hon är i himmelen o ska hårsvallet få ryka?

 
 
Utsikt från mitt hemmakontor. Det är vackert ute när man har en glasruta emellan. Jag är glad åt att jag har ett kontorsjobb som sköts från insidan.
 

 
Lexie tror nog att hon har kommit till himlen! Igår satt min man hemma o jobbade på fm, på em var min son här och idag har jag suttit hemma och jobbat hela dagen. Det är en lycklig Lexie ni ser.
 
 

 
Matintaget idag har varit betydligt högre än igår men ändå bra mat. Äggröra o bacon till frukost. Kycklingsallad till lunch och stekt lax med bönsallad och tomat till middag.. Ett par mellanmål har det också blivit, lite ostbitar och ett par matskedar jordnötssmör. Det kändes som att kroppen behövde det. Imorgon drar jag åt snaran igen.
 

 
Nästa vecka är det dags för klippning och slingor. De senaste dagarna har jag funderat på att klippa mig lite kortare. Det är jobbigt med långt hår när man tränar så mycket och samtidigt har ont om tid. Så fick jag syn på Alison Sweeneys frisyr (Biggest loser USA). Snyggt!! Men vågar jag? Det är kanske lite FÖR kort? Det är nog tur att jag har ytterligare en vecka på mig att fundera.

2 kommentarer:

 1. Va duktig du är med maten och träningen! Det ser jättegott ut..
  Såklart kan du klippa dej som hennes snygga frisyr, inte alls för kort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kämpar på så gott jag kan.
   För mig är det kort, jag har alltid haft långt hår. Vi får ser om jag vågar. ...

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!