söndag 1 februari 2015

På vintrig promenad i Ystad o så årets första dopp!

 


 

Imorse gav vi oss ut på vinterpromenad längs med havet. Hatten var givetvis med och satt så fint på mitt huvud. Solen sken och det var en ovanligt fin vinterdag.

 

 
Efter promenaden klev vi återigen in på SPA:t där vi först av allt la oss för att sova i de underbara "solsängarna" i vinterträdgården med utsikt över havet. Sämre kan man verkligen ha det! I mitten av rummet brann ständigt en brasa och vi bara njöt.
 
Vi hade båda bokat massage men med olika inriktning. Min massage var så mjuk o skön att jag somnade, min mans var så hårdhänt att nästan skrek. Ja det där med massage kan verkligen gå till på lite olika sätt.
 
Min man pratade tidigt idag om att han ville bada i havet. Jag sa bestämt att det skulle inte jag göra. Det var lite långt att springa ner för att doppa sig tyckte jag. När vi sen väl satt där ute i den heta poolen så ångrade jag mig. Varför inte? Årets premiärbad den 1 februari, det vore väl inte fel? Sagt o gjort, vi sprang snabbt nr till havet och kastade oss i och det var helt ok. Det stack dock lite i skinnet när man sen klev i den varma poolen igen.
 
 
 
 
 
 
Idag har det varit en bra mat-dag igen. Hotellfrukost, lite nötter, en räkmacka utan bröd o så stekt Halloumi.
 
 

2 kommentarer:

  1. Ser ut att vara ett vackert ställe, men kallt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ysrad är jättevacker. Har du inte varit där så är det absolut värt ett besök.

      Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!