fredag 27 mars 2015

Satan vad tungt!!!

 2015-03-27 07.24.24 2015-03-27 07.29.37 (1)

Ännu ett morgonpass tillsammans med bästa Hanna! Plankor och situps och ännu en morgon med fokus på andning. Idag fick jag även prova på att rulla “nya” muskler på Griden (sådana som jag inte rullat innan). Aj, aj, aj vad det gjorde ont!!!! Jag låter nog väldigt mycket på gymmet…När det gör så där ont så låter jag nog mer som om jag befann mig på en förlossningsavdelning, pinsamt…

Ja, ja, det blev i alla fall en väldigt bra morgon. Jag kämpade på och fick beröm för min superbra planka även om jag även där tyckte det var så jobbigt att jag hyperventilerade när luften tog slut. Återigen andning, fokus på andning. Det är sååå mycket mentalt. Jag inser att min begränsning när det kommer till joggingturer, den begränsningen sitter nog mest i huvudet. Jag tror att jag har försökt att “lära mig” att springa i mer än 20 år men jag har nog hela tiden själv intalat mig att jag klarar inte det här. Jag kan inte springa, jag ger upp. Det tro f-n att jag aldrig kommer över tröskeln då!! Nu ska jag bara ge mig ut utan prestationskrav. Orkar jag springa så gör jag det, om inte så går jag. Jag är i alla fall ute o rör på mig, så det så!

2015-03-27 13.23.47

Ja idag var det också dags för en “foto-session”. Nya bilder på mina främre kroppsdelar. Nu hoppas vi bara på ännu en omgång fina bilder utan suspekta fläckar.

2015-03-27 13.43.40

Tja o vad gör men en ledig eftermiddag om man ändå är i Helsingborg? Inte kan man väl åka till Väla om man ska till Göteborg imorgon?? Jo det kan man!! En eftermiddag helt för sig själv. Älsklingen är i Zambia o något kul måste man väl få ha, eller hur?? Avkoppling är något jag unnar mig allt för lite av. Två par nya byxor, en present till min älskade man o så lite nya glas. Det blev resultatet av min eftermiddag. Kvalitetstid med mig själv!!

 

2015-03-27 17.34.05

De här fina glasen från Lagerhaus hade jag sneglat på länge. Idag, med 20% rabatt, så slog jag äntligen till. De fick följa med hem och jag är så nöjd!

 

2015-03-27 19.17.56

En ensam fredagkväll med entrecote och varm brieost. Jag njuter av min ensamhet men saknar min man något alldeles oerhört! Ikväll har vi äntligen pratat. Han har det nog rätt bra men det är lite svårt att avgöra. Tristessen när jobbet tar slut är nog påtaglig. Maten är enahanda o så “Vänta lite, jag ska bara trampa ihjäl en kackerlacka….”. Jag hade nog inte uppskattat vistelsen.

 

2015-03-27 19.26.13

Ikväll så skålar vi för att vårt kontaktcenter slår upp portarna på måndag morgon. Eftersom jag är ensam hemma så har jag fått skåla med mina kollegor i cyberspace, det funkar det med:-) Ingen mer telefon på vår avdelning. Nu får kunderna support i ett tidigare skede och vi får, förhoppningsvis, mer arbetsro på avdelningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!