tisdag 28 april 2015

I provrummet med en lila bikini

Idag när jag satt på ett möte som varade HELA förmiddagen så kände jag hur en maska i de nya nylonstrumporna som jag tagit på mig på morgonen, blev större o större för att till slut synas rejält nedanför kjolkanten. Där fick jag för att jag köpte ett 5-pack billiga strumpbyxor. Det var det inte värt. Det blev dyra strumpbyxor när de bara varade några timmar.

Snabbt ut på lunchen för att inhandla nya men nu en dyrare variant som förhoppningsvis skulle hålla längre. På väg in till LIndex fick jag se att Cubus hade "Big smile day" med 30% på alla kläder. Jag har nog aldrig handlat något på Cubus till mig själv men jag kom genast att tänka på den fina lila bikinin som jag sett hänga där inne en längre tid. Ok, tänkte jag, jag går in o provar o så köper jag strumpor på Cubus med 30% rabatt.

Det skulle jag inte ha gjort....Det var samma deprimerande historia som vanligt. Det finns väl ingenstans i denna värld som man känner sig så tjock som när man står i ett litet provrum iklädd en bikini??

Ja bikinin var det inget fel men däremot kroppen...Det kan jag väl i o för sig inte lasta Cubus för så den får jag själv kämpa vidare med men någon lila bikini blev det inte!!

Ja men strumporna då? Ja de köpte jag nya på Cubus med 30% rabatt, gick raskt tillbaka till jobbet och bytte ut de trasiga mot de nya men när jag drog upp dem körde jag tummen rakt igenom strumporna! Jag inte var det min strumpdag idag inte!

 

Ikväll körde jag ett Bodycombatpass. Orken fanns inte riktigt där i dag, armarna kändes som spagetti men jag körde ändå på. Att döma av min Polar loop så gick det trots allt rätt bra. 266% aktivitet hittills idag. Det är helt ok:-) Det var nog dessutom rekord i antal förbrända kalorier. Ett bra träningspass med andra ord.

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!