torsdag 2 april 2015

Säg att det inte är sant!!! Snö i april?

 2015-04-02 16.05.25

Det är det 2 april o det snöar!!! Det är inte en sån här påsk vi vill ha! I morse ondgjorde jag mig över att kylan inte vill släppa sitt grepp om vårt blekfeta land. 2 plusgrader när man kör till jobbet. Det är inget vårväder. Det är vinter!

Så här skrev jag på Facebook samma dag 2011: “Premiärjogging med Lexie o sen premiärfika på altanen, ikväll blir det premiärgrillning, mycket premiärer idag:)” Snacka om skillnad! För 4 år sedan så satt vi ute o grillade o idag så snöar det…

Träning2 1 april

I går morse tränade jag för Hanna. O jösses vad det gick undan! Tempo o 25 repetitioner av allt. Jag var så snabb att jag inte ens fastnade på bild:-) Även denna morgon inledde jag dagen med ett pass på gymmet. Jag måste säg att jag bara älskar det! Det har nästan blivit ett beroende, min morgonträning, o håll med om att det i så all är ett bra beroende?

Jag vaknar ändå tidigt o känslan att vara på jobbet vid 8-tiden och veta att dagens träning redan är avklarad, den är obetalbar.

facebook_1410692968302

Nu är det skärtorsdag. Bara en dag kvar, sen kommer han hem, min älskade man! Jag längtar!

2 kommentarer:

  1. Ha, ha skrattade gott åt din kommentar, men jo visst är vi i samma stad.....men i morse vad det strålande sol från en klarblå himmel o då trodde jag såklart inte att det skulle HAGLA på eftermiddagen, snacka om att missbedöma vädret. Men jag håller fortfarande tummar o tår om en påsk i solsken..... Ha en strålande påsk vännen. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Ja det var en missbedömning, helt klart;-) Hoppas att det blir bättre i dag!

    Kram

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!