söndag 26 april 2015

Tankens kraft är stor och vår romantiska hall växer fram

2015-04-26 09.40.52-1

Vår nytapetserade hall börjar ta form. Sakta men säkert. Byrån som vi beställt från Trademax var vid den första leveransen ett enda plockepin. Trasig uppifrån o ner. DHL måste ha tappat lådan. Reklamationen var inga problem, en stor eloge till Trademax!! De har varit supertrevliga och tillmötesgående hela tiden. Vi behövde inte skicka tillbaks den gamla byrån och vi skulle få en ny. Det enda oturliga var att den då var slut i lager men nu är den äntligen på plats, drygt 2 månader senare. Spegeln har kommit upp och efter att ha köpt nya sänglampor till sovrummet fick en utav de gamla sänglamporna flytta ut i hallen. Spegeln hittade jag på Jysk. Här får det verkligen blomma fritt och jag bara älskar det!

Listerna är ännu inte på plats för vi har kommit fram till att klinkergolvet måste bort. Ett nytt klickgolv i en grå ton ska läggas in. Det är bara tiden som inte räcker till. (O till syrran säger jag bara: Även en Samsung kan ta vidvinkelbilder, så det så:-)

2015-04-26 10.14.48

Dagens Feng Shui-projekt blev städning av mitt sängbord som jag så länge tänkt. Där hittade jag 2 kuvert med presentkort på bio. Det är väl risk för att det ena kuvertet redan passerat bäst-före-datum. Synd. Vi går alldeles för sällan på bio. Jag hittade även 13 bonusbiljetter från Kullaflyg. 10 bonusbiljetter är en gratis hotellnatt. Inte illa!

Det där med tankens kraft och fullt fokus på det man gör går fortsatt bra. Förra veckan klarade jag veckans målvikt exakt, denna veckan hamnade jag 3 hekto ifrån men det skyller jag på en skithelg förra veckan med mycket jobbiga känslor och tankar som nog gjorde att fokuset tappades bort ett tag. Jag känner mig oerhört taggad o motiverad. Hur svårt kan det va? Min mentor och o den som får mig att tänka i rätt banor är min PT Hanna Lundh. Hon är guld värd. En annan sak som peppar mig och som får mig att inse hur jag ska äta är Halva Lindhas blogg. Jag är nu helt fokuserad på strikt LCHF-kost i kombination med 16-8 några dagar i veckan och det känns som att det funkar mycket bra. Se en tid tillbaks har jag insett att jag ätit alldeles för lite fett och lite för mycket protein i alla dessa år som jag hållit mig till LCHF-kost. Plötsligt trillar poletten ner och allting känns så självklart.

2 kommentarer:

 1. Tankens kraft är stor den..jisses så fint du har det. Önskar dig en fin ny vecka.
  Kramkram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha! Önskar även dig en riktigt bra vecka!

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!