fredag 29 maj 2015

Jag är sååå priviligierad!

Ibland måste man nästan bara nypa sig själv i armen för att känna att livet man lever är verkligt. Att representera, socialisera och vara trevlig i största allmänhet är inte min starkaste sida. Jag kommer mer till min rätt när jag får jobba hårt, prestera och visa resultat. Frustrationen kan ibland bli svår när jag måste ägna flera arbetsdagar åt möten som i och för sig ger väldigt mycket i form av erfarenhetsutbyte men när jag samtidigt vet att det ordinarie arbetet får stå tillbaka. I två hela dagar har jag mest ätit lunch, fikat, pratat, ätit middag, ätit hotellfrukost, pratat, fikat, ätit lunch....ja ni förstår. Jag är så priviligierad. Många bra erfarenheter tar jag med mig från de här dagarna. Många nyttiga kontakter har knutits och jag går stärkt vidare i mitt arbete.

Halmstad Pride. Imorgon är det dags. Igår kväll på väg hem till hotellet såg vi den underbart belysta Picasso-statyn och jag känner stoltheten svälla i bröstet i vetskapen om att vår förvaltning är en av dem som sponsrar denna belysning. Stolthet - Pride!

 
Att se staden så här lite som ovan. Staden från ett annat perspektiv. Grand hotell, ett trevligt hotellrum, trevlig personal och en bra frukost. Kan rekommenderas.

Fredag kväll o dags att få koppla av. Ett litet stopp i Boarp och middagen var räddad. Varmrökt lax, havskräftor och örtsås. Så enkelt och så gott. Min man o jag. God mat och trevligt sällskap. Vad mer kan man önska? Jo en cykelfest imorgon o så ska det bli!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!