lördag 18 juli 2015

Gratiskonsert med Carola, tennisvecka i Båstad och min nya Scott Contessa

Gratis är gott. Igår gick vi på gratiskonsert med Carola på Centercourten i Båstad, en konsert som Elite Hotels bjöd på. Lite regnstänk kom det och lite trögt var det men Carola levererade. Lite dåligt ljud och lite dåligt publikstöd men det var ju inte hennes fel. Kul att se henne live, det har jag nog inte gjort tidigare.

Hon var uppe och klev bland publiken, väldigt nära mig men det var nästan att jag missade det och mobilen hade jag lagt ner. Typiskt!

 

 

Givetvis så cyklade vi till o från Båstad som vanligt, ca 1 mil var väg. Innan konserten åt vi middag på Victoria i Båstad, nog bästa maten i Båstad enligt min uppfattning, och dessutom till humana priser (att det dessutom är min mans systerson som äger krogen gör ju inte saken sämre;-). Ska ni till Båstad, gör ett besök på Victoria, jag lovar att ni inte blir besvikna!

Hela kvällen tillbringade vi i det bästa sällskap med svåger o svägerska och några andra goda vänner. Kvällen avslutades med en promenad i hamnen där det var väldigt tydligt att nu har tennisveckorna i Båstad tagit fart.

Den där röda Mercan hade jag väl kunnat tänka mig....

De stora båtarna ligger på rad, än är de inte så många men till nästa vecka lär de väl bli fler.

Igår var också dagen som vi för första gången smakade vårt egenimporterade Pálava-vin o jo, det var lika gott hemma som i Tjeckien!

Igår var också sista arbetsdagen innan vår nya 2-veckorsperiod med semester inleddes. Den semestern invigde vi genom att hämta hem min nya fina racer-cykel som jag är så stolt över. Ni ser väl att ränderna är lite lila;-)

Eftersom vi skulle ut på kvällen hann vi inte med någon lång träningsrunda igår men 7 km blev det i alla fall, bara för att testa o djäklar!! Det var som att kliva in i en annan värld!! Sååå lätt det var att cykla! Hur har jag överhuvudtaget innan kunnat hänga med min man? Jag bara undrar.

På kvällen fick ändå den gamla cykeln plockas fram, festcyklar gör man inte på den här, den funkar inte på grus o gräs.

Ljudboken jag lyssnar på just nu är en av de bästa deckare jag läst på länge. Spännande, annorlunda och humoristisk. Jag kan verkligen rekommendera den och jag bara längtar efter att höra mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!