söndag 19 juli 2015

På tur med Hovdamen o Grevinnan och Hugh Grant i Båstad!

Idag fick jag äntligen provkört min nya fin cykel. Scott Contessa (Contessa = Grevinna). Alltså är det en Hovdam som är ute med sin Grevinna, vitsigt eller hur:-) 4,6 mil blev det och det kändes så fantastiskt bra. Backe upp o backe ner men det känns som att man helt plötsligt har en bil med en starkare motor. Om man trampar till så händer det något, cykeln far i väg i en faslig fart, helt underbart. Jag är förälskad:-)

Det där med cykelskor som sitter fast i tramporna, det avvaktar jag nog lite med förstås. Har sagt att jag ALDRID ska ha det men vi får väl se, kanske nästa år.

Den tråkiga biten med cykling är bara de bilister som INTE tar hänsyn till oss som sitter på en cykel. En del har noll koll o jag blir så upprörd! Vi försöker hålla oss till vägar som är så lite trafikerade som möjligt men det går ju inte att helt att hålla sig undan från de stora vägarna och den nonchalansen man möter där hos en del bilister är skrämmande.

De flesta bilister sköter sig alldeles utmärkt, får man möte med en annan bil, då avvaktar de med att köra förbi cyklisterna men en del de bara blåser på. Jag kan säg att det är INTE roligt att bli omkörd av en bil som samtidigt får möte med en annan bil när man känner att bilen nästan hugger fatt i cykeln!!! Hur f-n tänker de??? Oftast är det nog också äldre herrar som har noll koll, det är i alla fall vår uppfattning, en del har man lust att polisanmäla. Tänk om jag på min cykel råkar vingla till? Vad händer då?

 
Nåväl, 4,65 mil på cykel, 1073 kcal förbrända, det känns som ett riktigt bra träningspass.

 

Gårdagens suraste, Hugh Grant är i Båstad men vi sitter hemma:-( Men, men, vad är väl Hugh Grant mot den mannen som jag har hemma:-) Det är skönt att vara hemma....

Emma Igelström kör hårt med Girls Wellness Academy på stranden i Båstad hela veckan. Jag hoppas att jag ska hinna ta mig dit någon dag. Jag tränade tillsammans med henne i Halmstad för ett tag sedan och det var sååå roligt! Det är bara svårt att hinna med allt.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!