onsdag 27 april 2016

Blå, blå, blåa skor, Buengusto och Tabata

Ja min blå era den bara fortsätter. Ännu en gång har jag köpt platta skor och ännu en gång har jag köpt blå skor!!

Just idag var det 20% på ALLA skor i Ecco-butiken i Halmstad och när vi sist var i Köpenhamn kom nog min man o jag gemensamt fram till att mina gamla Ecco-skor hade gjort sitt. Förr prioriterade jag alltid snygga skor med klackar men nu, nu är det bekvämlighet som gäller (ja inte alltid men i alla fall på storstadssemestrar;-). Om man ska hinna se så mycket som möjligt på några få dagar så gäller det att fötterna hänger med. I detta läget går alla mina fina pumps "fet-bort". Vid dessa tillfällen är Ecco oslagbara, så är det bara.

Det svåra när man kommer in en Ecco-butik är valet. Vilken sko ska man välja? Alla är ju i princip lika sköna. Jag provade säkert 6-7 par men landade till slut i valet mellan en svart lite tråkig sko men som kanske passar mer till allt eller den blå lite sportigare varianten. Till slut kom jag fram till att den svarta var lite för "tantig" och att jag hellre ville ha den blå skon, så den fick följa med hem:-)

Dagens lunch intogs på en nyöppnad Italiensk restaurang på Storgatan i Halmstad, Buengusto. Jag blev mycket positivt överraskad av interiören. Snyggt o fräscht och med helt underbara tavlor på väggarna. Dagens lunch bestod av kycklingfilé med ris och champinjonsås. När jag sa att jag varken ville ha ris eller sås och frågade om jag bara kunde få grönsaker istället så ordnade de det. En mycket saftig och god kycklingfilé som serverades tillsammans med wokade grönsaker. Jag blev nöjd och kommer definitivt att gå hit igen.

På väg hem blev det återigen ett pass med Studio 4. Idag Tabata med sandsäck på ryggen eller som redskap. Det var idag nästan en "nära-döden-upplevelse" men jag tog mig igenom och nu känner jag mig så nöjd, så.

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!