söndag 24 april 2016

Mamma o jag shoppar loss på IKEA

Idag satte jag o mamma oss i bilen och styrde söderut, mot IKEA. Lite inspiration inför flytten till lägenheten var vad hon behövde. Tanken var också att vi skulle titta inom Mio en sväng för att titta efter en ny soffa till henne. Det behövdes inte! Mamma hittade genast en soffa och en fåtölj på IKEA som både hon, min äldsta dotter (som också anslöt på IKEA) och jag blev jätteförtjusta i. Den kommer säkert att bli beställd så fort hon får nyckeln och har fått känna efter om det känns rätt.

Det jag mest shoppade idag var inredning till altanen. Bl a den här fina blompiedestalen som min dotter hittade och som jag nu bara älskar!! Den kommer att göra sig hur bra som helst på vår altan när den väl blir fylld med diverse blommor! Jag hade redan tidigare bestämt att i år ska verkligen vår altan få blomma. Det ska bli en underbart inbäddad oas fylld med diverse växter. Vi får väl se hur det blir och vi får väl se om sommarvädret blir gynnsamt.

Till lunch idag åt jag en No Carb burger på Restaurangtorget på Väla. Oj vad glad jag blev när jag upptäckte den! Lite väl mycket morötter kanske men det är väl synd att klaga. Det var inte det bästa jag ätit men helt ok.

När jag lite senare på eftermiddagen skjutsat mamma till stationen för hemfärd och sen varit en vända i syrrans hus o röjt så var det helt plötsligt jättevarmt o skönt på vår altan!! Då satte vi oss båda i varsin solstol och sov en lång stund. Det var så underbart ljuvligt att jag bara inte ville gå in. Då ringde mamma o sa att det haglat hos henne och nu så snöade det!!! Då har vi det verkligen bättre här:-)

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!