torsdag 21 april 2016

Morgonpromenad o massor med mat men bra mat

Det känns som att jag kanske är på väg att skapa mig en bra vana. Det blev en morgonpromenad idag igen! När klockan ringde tänkte jag, nä, jag sk-ter i det här, och tryckte på snooze men nästa gång klockan ringde så klev jag upp och gav mig ut. Idag ställde jag klockan 5 minuter tidigare än igår. Imorgon får det nog bli ytterligare 5 minuter tidigare. Jag vill inte gärna börja komma senare till jobbet än vad jag gör idag även om jag själv bestämmer när jag ska vara där. Arbetstiden räcker ändå knappast till åt allt som måste göras.

 

Om det var lite mat igår så var det desto mer idag. Omelett på 2 ägg med ost och skinka till frukost. Kycklingfilé med avocadosallad på Spis & Deli till lunch. En mycket trevlig lunch dessutom eftersom den intogs tillsammans med yngsta dottern. Det händer inte så ofta tyvärr men det är givetvis desto mer uppskattat när det väl händer.

I höstas var jag o båda döttrarna i Köpenhamn tillsammans en helg. Vi pratade om att göra om det till hösten. Stockholm tänkte jag, Berlin.....eller London....säger dottern....Tja, varför inte? Vi får väl se. Drömma kan man ju alltid.

På kvällen fick vi besök utav bonusdotter med sambo och bonusson. Då blev det hemgjorda köttbullar med brun sås och potatismos. Jag åt köttbullar med tomat- och mozarellasallad, inte helt fel det heller.

1 kommentar:

  1. En morgonpromenad varje dag borde jag också börja med.

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!