söndag 10 april 2016

Premiärturen med min kära grevinna är avklarad

Idag var det äntligen dags för årets premiärtur på racern. Igår var det den gamla brukscykeln som var ute o rullade men det är inte riktigt samma sak. Lite orolig var jag allt efter gårdagens tuffa träning, hur skulle det här gå? Ja jobbigt var det, det var mycket känning i framsida lår efter gårdagen men det var bara att kämpa på. 2.6 mil blev det till slut och då är väl gott så när det är första gången för i år.

Ikväll är det bara med stor möda jag förflyttar mig, det är bara att erkänna. Träningsvärken från "hell" är här o imorgon är det Studio 4 igen, måtte det bara INTE vara benträning!!! Då dör jag...

 
Förmiddagen ägnade vi åt en liten shoppingrunda, äntligen är de där nya altanmöblerna inköpta som vi så länge har pratat om. Vi ville ha en bekväm grupp där vi båda kan ligga o läsa på kvällarna samtidigt som det ska vara ett bord som funkar att sitta och äta vid. Vi bor i princip på vår altan när det är sommar så det måste vara funktionellt. Det gamla träbordet hade gjort sitt efter 15 år. Ibland behövs lite förnyelse. 3 stolar har vi också köpt till, för ibland kan vi vara rätt så många och alla ska helst får plats. Inköpet gjordes i Ekeby möbelaffär. Många utav våra möbelinköp görs faktiskt där. De har stort sortiment, hyfsade priser och bra service. På onsdag ska de levereras hem när jag ändå sitter hemma o jobbar. Nu väntar vi bara på värmen.

Mästarnas mästare på tv och sen tror jag att jag stupar i säng. Ikväll är jag trött!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!