måndag 11 april 2016

Sumo som i sumo-brottning? Eller var det Soma?


Träningen fortsätter i denna underbara miljö. När vi åkte från Halmstad var det 16 grader och underbart skönt i solen. När vi kom ner hit till stranden var det en isande vind som svepte över oss. Jag stod och småhoppade på stället trots lager på lager med kläder medans vi inväntade alla samt inväntade instruktioner.

Idag skulle vi träna Soma. Jag tror att det hette så. Funktionell träning med bara den egna kroppsvikten och genom djuriska rörelser. Först kändes det lite mesigt men det tyckte man givetvis inte efter en stund... Som vanligt sjukt jobbigt o som vanligt krälade vi på marken så att man efteråt såg ut som en liten skitgris.

Ja så här såg det väl ut, typ. Det känns rejält i axlar och skulderparti och benen fick sig en rejäl omgång idag igen.

På väg hem var jag tvungen att springa in på ICA för att kompletteringshandla lite, då skämdes jag lite över mina skitiga händer men men, hon såg väl att jag var träningsklädd.

Till middag snodde jag ihop lite köttfärssås kryddad med Liquid smoke och lite pesto på ren inspiration. Detta serverades med sallad, tomater, bönsallad och rejält med stekt lök. Perfekt efter dagens träning.

Sofias änglar och Biggest loser på tv, så slutar min kväll.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!