onsdag 6 april 2016

Vad har jag gett mig in på? En Ica-klassiker?

Jag har lovat mig själv att jag ska ALDRIG ge mig på något mastodont-lopp typ Vätternrundan, Vasaloppet eller liknande men nu, nu har jag anmält mig till en Ica-klassiker efter en utmaning på jobbet.

Jag ska cykla Vätternrundan, simma Vansbrosimmet, springa Lidingöloppet och köra Vasaloppet.....

MEN det ska inte ske på en o samma dag. Vätternrundan ska cyklas på 9 veckor, 30 mil på 9 veckor känns ju överkomligt. Vätternrundan börjar på måndag. Vansbrosimingen, 3 km, ska simmas på 6 veckor. Lidingöloppet, 30 km, ska springas eller gås på 6 veckor, Vasaloppet, 90 km, ska genomföras på 6 veckor och får genomföras på crosstrainer, det var avgörande för mig, skidor, aldrig!!!! Det blir nog ändå den tuffaste utmaningen, sååå kul är det inte med crosstrainer.

Ja än har det inte börjat så idag blev det återigen ett pass på Studio 4. Ännu en onsdag med boxning, I love it!! O idag hade jag äntligen med mig mina egna väldoftande rosa boxhandskar, det är så mycket trevligare än att använda de illaluktande som tillhandahålls på träningen.

Det mest glädjande för tillfället är att mamma äntligen har fått en lägenhet i Tvååker där hon vill ha den och det är inflyttning redan 1 maj. Det är hur bra som helst, så skönt att det har löst sig.

1 kommentar:

  1. Jag kör Ica-klassikern också, det lär säkert vara det närmaste klassiker jag någonsin kommer komma ;-) hejja oss!
    Kram J

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!