torsdag 7 juli 2016

Svensk sommar när den är som sämst och klippning när den är som bäst

 
Var tredje månad klipper jag mig. Igår var det dags. Jag är sååå nöjd! Så nöjd som jag alltid blir, varje gång, när jag besökt bästa Maria på Fricks frisörer i Båstad. Håret är på utväxt, nu vill jag att det bara blir längre men hur länge jag kan låta det växa, det vete sjutton. När jag var yngre var jag övertygad om att när jag fyllt 40, då måste håret klippas av....Nu är jag snart 53 o det är längre än på länge. Är det bara åldersnoja eller är det bara så att jag i princip aldrig har haft kort hår och bara inte kan tänka mig det? Om jag inte hade haft mitt långa hår så hade det inte varit jag.

Igår inleddes den Internationella matmarknaden på torget i Halmstad. Det är alltid lika festligt. Igår föll jag för cashewnötterna. Det blev en påse med blandade nötter, mexikanskt kryddade, ostkryddade och svartpepparkryddade. Lite för gott. Puff! Där försvann den 500 kaloriersdagen....Det är det där med att äta lite eller inte alls. För mig är det lättare att inte äta alls än att bara äta lite, tyvärr. Kan man gå någon kurs i det? Mindful eating?

 
Till kvällen blev det i alla fall bara räkor, majonnäs o ägg. Kan det bli bättre än så?

 

13 grader och regn. Svensk sommar när den är som sämst. Kvällen igår ägnades mest åt att leta resor. Jag vill ha sol, jag vill ha värme.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!