söndag 10 juli 2016

45 minuter utan tankar, en resa till Malaga och trevliga stunder med familjen

 
Ännu en lördagmorgon med träning nere i Båstad hamn. 45 minuter helt utan tankar. Igår cirkelträning med boxningsinslag. Så högt tempo att man verkligen inte hinner tänka. En underbar inledning på helgen.

 

 
Summer on på stranden i Båstad och tennisveckan inleds. Det börjar märkas. En del stora båtar har redan anlänt. I år kommer vi återigen att missa hela spektaklet. När vi kollade väderleksprognoserna för kommande vecka så beslöt vi oss för att fly fältet. Jag längtar efter sol o värme och det ser det verkligen inte ut att bli så mycket utav den varan här.

Reguljärflyget till Malaga på torsdag. 9 dagar på Spanska solkusten. Det känns rätt säkert. Dumt nog bokade vi med Norwegian....vi får väl se om de har piloter nog som kan flyga. Det hade varit snöpligt annars.

Benalmadena är en ort vi spanat in och det är också där vi bokat en lägenhet under tiden vi är där. Tanken är nu att sola, bada, träna och spana in omgivningarna från Malaga till Marbella och kanske ännu längre bort. Vi ska ta dagen som den kommer, min man och jag.

 

Igår kväll trotsade vi vädret och satt ute och grillade och tjatade med en mamma, ett par döttrar, en son och en sambo till efter midnatt. Blåsigt o kallt men med bra infravärme och lite filtar så fixade vi det för vem vill väl gå in?

 

 

Idag har det regnat, o regnat o regnat. Då bänkade mamma, dottern och jag oss framför tv:n och såg på film. Kvinnan i guld med Helen Mirren. En verklighetsbaserad film där en kvinna försöker få tillbaks en tavla som nacisterna konfiskerat i Österrike under andra världskriget. Helt klart sevärd.

Nu har dottern åkt och mamman är skjutsad till tåget. Vi sitter återigen bänkade framför tv:n. Mannen tittar på Tour de France och jag ska nog försöka ta en liten tupplur innan ett par vänner dyker upp framåt kvällen för att se på fotboll. Ja, ja, de andra får väl se på fotboll och jag kan väl alltid surfa lite....

 

 

Osten som jag köpte på internationella matmarknaden i Halmstad i fredags har konsumerats under helgen. Ost är ett väldigt bra substitut för godis.

Under helgen har även dottern bokat en flygbiljett till Malaga för att tillbringa några dagar i Nerja. Nu blir det kanske så att vi ses även där nere. Inte helt fel!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!