tisdag 5 juli 2016

Lila naglar och effekter av en dags vattenfasta

 
Ja igår var det dags igen. En avkopplande stund på nagelsalongen efter en hel dags arbete. Jag kopplar av så att jag nästan sitter och somnar. Ögonen ramlar ihop gång på gång. Det här är verkligen avkoppling på hög nivå. Igår valde jag min favoritfärg, lila. Jag är grymt nöjd. Jag gillade även det glittriga blå förra gången men det här är mer jag.
 
Igår klarade jag vattenfastan galant. De dagar när det går bra så blir man så väldigt nöjd med sig själv. Det är ett väldigt effektivt sätt att bli av med ett par extrakilon som lätt smyger sig på efter en midsommarhelg som följs av semester. -2 kg på en enda dag även denna gång. Lovely!

Idag var det däremot gott med frukost igen. 4 procentig naturell youghurt med blåbär och nötmüsli. Till lunch blev det kycklingsallad på Broktorpsgården tillsammans med min man. När vi kom hem körde vi ett gemensamt träningspass som bland annat innehöll boxning. Nu är jag riktigt nöjd med förra årets födelsedagspresent, en boxningssäck, den kommer att användas flitigt framöver har jag en känsla av. Utomhus ville vi inte träna idag. Det är blött, regnigt, gråmulet och småkyligt. Vart tog sommaren vägen?

Efter träningen blev det hemgjorda ostburgare med bacon, dressing och sallad. Fantastiskt gott.

 
 
De långa ljusa sommarkvällarna som vi tidigare i sommar tillbringat på altanen känns nu långt borta. Idag blev det återigen till att kliva upp i soffan och knäppa på tv:n. Allsång på Skansen och Bygglov. Rätt ok det med.

En vecka var tanken att vi skulle jobba men med tanke på vädret så känns det inte alls så lockande att gå på semester på måndag. Vi har hastigt beslutat oss för att jobba 3 dagar även nästa vecka. Vi skjuter semestern lite framför oss. Om temperaturen inte snart stiger så ligger en resa till sol o värme nu nära till hands. Aldrig förr har vi åkt på charter mitt i sommaren men någon gång ska vara den första.

 

 

Ja det är inte bara sommarsemester vi funderar på. Årets vintersemester har även den börjat planeras. Det lutar nog åt Kuba någon gång i januari. Visst låter det spännande? Kanske i kombination med en liten kryssning?

Almedalsveckan pågår för fullt. Jag har nog aldrig tidigare tänkt att det är något som berör mig. Nu inser jag att ALLA är där och det verkligen även är något för mig. Nästa år kanske jag är där för visst vill man vara med där allting händer.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!