tisdag 16 augusti 2016

Det är min dag idag, solen lyser och vi besöker Notarius Publicus

 


















Ja idag var det min dag. Min födelsedag. Frukost på sängen med äggröra och bacon. Det är precis så jag vill ha det. (Det hela kunde dock gått snett eftersom någon i familjen var lite glömsk....)



















När jag drog upp persiennerna idag så tänkte jag på min pappa. En underbar augustimorgon och dimman steg sakta upp från åkrarna. På min födelsedag har det alltid varit premiär för bockjakt (rådjur) och jakt det var ett av pappas största intressen. Förra året orkade han inte ut och i år finns han inte mer. Om han hade varit i livet, då hade han verkligen älskat denna augustimorgon. Kanske var det ett tecken till mig att han tänker på mig?



















Dagen har jag tillbringat på mitt hemmakontor och det är så vilsamt o skönt. Inte för att jag inte gör något utan för att jag får gjort så mycket mer i min ensamhet. Jag skulle inte vilja sitta hemma varje dag, då skulle det bli tråkigt men ibland är det bara helt underbart!



















Ännu ett steg närmre vårt spanska lägenhetsköp har vi tagit idag då vi besökte Notarius Publicus i Ängelholm. Efter 25 minuter, några stämplar och ett sigill så fick vi betala 1.300 kronor....(man borde blivit advokat....) och vår spanska fullmakt var klar. Nu ska den bara sändas ner i ett rekommenderat brev till vår spanska advokat (som tar 1% av köpesumman i betalning) för att han ska kunna börja utreda allting som rör vår lägenhet. Det pirrar lite i magen och vi längtar mer och mer efter att få åka ner och ta den i besittning.



















Efter en fantastisk morgon så föll regnet ner nästan hela förmiddagen för att sen utmynna i en underbar eftermiddag och kväll. Det är första kvällen på länge som vi kan sitta ute utan infravärme och utan att frysa, jag första kvällen på länge då vi kan sitta ute överhuvudtaget. Vilken födelsedag jag fick!





Naturligtvis fick det bli ett glas vin till den grillade lammfilén just denna kväll. Det tycker jag nog att jag var värd:-)

1 kommentar:

  1. Lammfilé och rödvin...sämre middag kan man ju få på sin födelsedag 💐

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!