söndag 18 september 2016

Båstad Grand Prix på cykel i ett ljuvligt septemberväder på vår underbart vackra BjärehalvöIdag har vi verkligen kopplat av! Direkt efter frukosten satte vi oss på cyklarna och rullade ner för backarna för att se starten på Båstad Grand Prix. 8 varv, totalt 12,4 mil och 2600 höjdmeter!! Jösses säger jag bara, jag är imponerad av alla som bara orkade. Det gick även att "bara" cykla 4 varv.

Vädret visade sig från sin återigen från sin allra bästa sida och det blev en helt underbart solig och fin höstdag. Återigen kan man bara konstatera, Bjärehalvön är fantastiskt vacker!


De bästa cyklade ett varv på ganska exakt 30 minuter och kom slutligen i mål på 4 timmar. Här stod vi länge, i backen på Tarravägen. Här var det en hel del som föll av cyklarna när det vara så brant att det helt enkelt bara tog stopp. Då är det inte så kul att sitta fast i tramporna. Då välter man bara rakt ut åt sidan. Nu är jag ännu mer övertygad, jag ska  aldrig cykla med cykelskor!!Dagens lunch intogs på Victoria i Båstad där vi stötte på svåger och svägerska och fick oväntat men trevligt sällskap till maten. Även där kunde vi sitta o se cyklisterna köra förbi. När vi sen sett de första gå i mål nere vid hotell Skansen så satte vi oss på våra egna cyklar och trampade upp för backarna. Efter det äventyret kände jag mig helt slut men även Lexie ville ha sitt så det fick även bli en hundpromenad.

Nu har jag landat i soffan och njuter utav återstoden av denna dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!