onsdag 21 september 2016

Träning i sensommarkvällen och så skorna som väckte mitt ha-begärJag verkligen älskar vår utomhusträning men det märks att hösten kryper närmre. När träningen är slut framåt 8 på kvällen, då är det nästan helt mörkt. I måndags körde vi magpasset ifrån, ja ni vet. Idag har det gjort så ont i magen så att tårarna nästan trillat när jag hostat eller skrattat. Jo men då måste det väl ändå finnas lite magmuskler djupt där inne? Jag tror på det.O så var det de här skorna som dök upp på Instagram igår. VILL HA!!!! Jag bara älskar dem!

Idag kunde jag inte låta bli utan att gå in i Ecco-affären för att känna på dem. Lovely! MEN prislappen, var det 1295 eller 1395 kronor?? Nej tack, de får nog tyvärr stanna kvar i affären:-( Kanske att de finns kvar när det blir rea?En ny LCHF-turbo på 2 veckor inleddes i måndags. Även om jag har alla recept så klarar jag det inte riktigt på egen hand samt att jag gärna ville ha lite ny inspiration. Jag kan verkligen rekommendera alla att gå en eller flera utav Ulrika Davidssons kurser. Det är grymt god mat varje dag och man går verkligen garanterat ner i vikt i den omfattning som utlovas, om man håller sig till programmet. -1,2 kg på de två första dagarna. Det är verkligen sporrande! Dagens frukost: Turkisk youghurt med hemgjord LCHF-müsli och blåbär.

Jag får nog också officiellt ge upp sommaren och dra på mig strumporna. Visst det är jättefina, soliga och varma dagar men att gå till o från bilen i bara 6 plusgrader med bara ben, det är för kallt! Imorgon blir det strumpor på, men det är helt ok, oktober knackar snart på dörren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!