torsdag 22 september 2016

En glödande morgon och en glädjande lunchEn septembermorgon, vilket ljus! Det ser ut som att himlen brinner! Det är svårt att inte bli förundrad och glad.


Dagens största glädjeämne var ändå när yngsta dottern hörde av sig för att fråga om vi skulle äta lunch! OM jag ville!! Igår tillagade jag dagens lunch, spenatsoppa. Jag har aldrig gillat spenat och när jag provsmakade igår så undrade jag hur i hela friden skulle kunna få ner den idag. Nu gick jag raka vägen till kylen och hällde ut soppan. YES!!! Istället blev det en underbart mysig lunch på Spis & Deli och sen, såklart, en stunds shopping tillsammans. Det hör liksom till när vi ses:-)

500 kcal. Det var vad jag skulle äta idag. De dagar då jag lyckas hålla mig till 500 kcal, de är verkligen sällsynta. Det blev inte så idag heller. Nyttig lunch men sen när jag kom hem, då blev det lite ost och sen provsmakning (lite för mycket) av den hemgjorda LCHF-müslin som jag tillagade på kvällen. Helt LCHF och inga onyttigheter, bara lite för mycket av allt.

Dagens motion = 0. Det har varit en hektisk vecka, mycket på jobbet och mycket hemma. Träning och tankar på lägenhet o jobb... Vi har fortfarande inte fått klartecken på att lägenhetsköpet är genomfört o klart o så var det där med försäkring. Ja det kan man inte teckna utan att ha ett NIE nummer och det har vi inte fått än....Manana...allting tar tid och är lite jobbigt när man befinner sig på distans. Mycket att fixa och mycket att tänka på. Klockan blir alldeles för mycket innan man äntligen landar i säng, kväll efter kväll. Idag när jag kom hem var jag verkligen helt slut. Ikväll har det bara blivit soffhäng för ibland tror jag att det är just det som kroppen behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!