söndag 8 januari 2017

IKEA Malaga x 2Ja vad skulle man göra utan IKEA? Som tur är så finns de även här. Förrra/första gången vi spenderade tid i vår lägenhet så var vi där tre gånger! Nu kände vi att det fanns ännu fler saker som lägenheten behövde kompletteras med så ett nytt besök var nödvändigt.

Hyrbil har vi inte denna gång så vi tog tåget till Plaza Mayor o korsade sen vägen o gick bort till IKEA på trettondagen men nix! Där var helstängt denna dag! Trettondehelgen i Spanien verkar nästan motsvara vår julhelg. Då är det stora parader där "Kungen kommer" vilket väl motsvarar de tre vise männen. Det är även då som barnen får sina julklappar.

Nåväl det var bara till att åka hem igen o så tillbaka igår igen. Nu fick vi bestämt vilken säng vi vill ha som får beställas för leverans till nästa gång vi kommer. Det ska bli skönt. De som fanns i lägenheten var ok men lite hårda o med ett lite rangliga underrede. I masterbedroom blir det nya sängar, i gästrummet får de gamla leva vidare ett tag till i alla fall. 

Nya sängbord fick vi i alla fall inhandlat liksom ytterbelysning till terrassen, diverse krokar o galgar, förvaring m m. Därifrån tog vi taxi hem med alla våra paket, 18 euro för det, det känns helt överkomligt jämfört med att hyra bil.

Ett par timmar vid poolen hann vi med även igår. Det är bara 16 gr ute men i solen känns det som 25. Vårt poolområde är ju guld värt så här på vintern det måste erkännas för på vår egen terrass är det skugga o vid havet är det för kallt. Vid poolen är det helt lugnt o stilla. Det känns som en liten oas mitt i staden. Nu har även jag badat ett antal gånger i det 14-gradiga vattnet😨.

Kvällen tillbringade vi hemma med att laga mat o skruva möbler. Det är så skönt med en egen plats i solen🌞

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!