torsdag 16 november 2017

Höstpotpurri 🍁 möss i köket och morgontrĂ€ning



Ensam Àr stark sÀgs det. SÄ Àr det kanske men inte Àr det sÄ kul att vara ensam alltid. Mannens frÄnvaro i huset kÀnns mer o mer betungande. Det Àr inte kul lÀngre. Vecka efter vecka har han nu varit borta pÄ jobb o jag tycker att det blir trÄkigare o trÄkigare. IkvÀll blev det nÀst intill katastrof. Jag sitter o pratar med mamma i telefon och ser helt plötsligt nÄgot i ögonvrÄn. Jo minsann, det Àr en MUS!!!















Jag har aldrig befattat mig med en musfĂ€lla i hela mitt liv, det har jag helt o hĂ„llet överlĂ„tit Ă„t min man. Det Ă€r ju Ă€ckligtđŸ˜±. Nu fick jag Ă€ndĂ„ springa upp pĂ„ vinden o hĂ€mta en utav fĂ€llorna dĂ€r. Musen sprang in i gĂ€strummet o dörren Ă€r stĂ€ngd o fĂ€llan pĂ„ plats men nog sjutton kommer den att kunna ta sig ut under dörrspringan? Det hĂ€r Ă€r INTE kul😰

Snart Äker jag till Spanien igen, med en vÀninna var tanken men hon har fÄtt bÀltros o vet inte om hon orkar följa med. Att Äka sjÀlv igen kÀnns inte alls lika lockande som sist nu nÀr jag spenderat sÄ mycket tid med bara mig sjÀlv Àven hÀr hemma. Vi fÄr hoppas att hon kryar pÄ sig snabbt!

























Latmasken sitter djupt rotad i mig men idag tog jag mig Ă€ndĂ„ i kragen och körde ett eget Tabata-pass innan jobbet. Boxhandskar pĂ„ och jag slog för glatta livet pĂ„ min box-sĂ€ck i kombination med burpies, knĂ€böj, situps och plankor. En dag som börjar pĂ„ det sĂ€ttet kan knappast bli  nĂ„got annat Ă€n bra. Hela dagen har jag jag kĂ€nt mig sĂ„Ă„Ă„ nöjd! Varför gör jag inte det hĂ€r oftare? Imorgon Ă€r planen att var duktig igen. Mr Crosstrainer vĂ€ntar pĂ„ mig!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glÀdje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!